Επιστροφή Φέστα στον πάγκο της ΑΕΛ

Στον πάγκο της ΑΕΛ επιστρέφει ο Τζιανλούκα Φέστα που θα είναι ο αντικαταστάτης του Γιάννη Τάτση, που αποχώρησε μετά την συντριβή των «βυσσινί» από τον ΠΑΟΚ με 5-0 για το θεσμό του Κυπέλλου.

Ο Ιταλός προπονητής είχε δουλέψει στον κάμπο και την σεζόν 2018/19, οδηγώντας την ομάδα στη 10η θέση, όμως είχε αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς χωρίς να πηγαίνει σε κάποια άλλη ομάδα.

Πλέον ο Φέστα που θα έχει στο πλάι του το ίδιο προπονητικό τιμ, θα κληθεί να παλέψει για να αποφύγει η ομάδα της Λάρισας τον υποβιβασμό και θα δει τους ποδοσφαιριστές του στο εκτός έδρας ματς στην Τρίπολη.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Νέος προπονητής της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι ο κ. Gianluca Festa.

Συνεργάτες του θα είναι ο κ. Ανδρέας Λαυδαριάς, γυμναστής ο κ. Μπάμπης Παναγούλης και προπονητής τερματοφυλάκων ο κ. Γιώργος Φουσέκης.

Επιθυμία της ιδιοκτησίας και του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι να παραμείνει στο προπονητικό staff ως άμεσος συνεργάτης του κ. Festa και ο κ. Κώστας Κατσάρας.

Ο κ. Festa θα είναι αύριο στις 12:00 στην Αθήνα και θα μεταβεί στην Τρίπολη όπου θα συναντηθεί με την αποστολή της ομάδας, επικεφαλής της οποίας θα είναι ο κ. Κώστας Κατσάρας ο οποίος θα επιμεληθεί και την αυριανή προπόνηση της ομάδας.

Παρόντες στην αυριανή προπόνηση των παικτών θα είναι και οι κύριοι Ανδρέας Λαυδαριάς, Γιώργος Φουσέκης, Μπάμπης Παναγούλης, δηλαδή όλοι οι παλιοί συνεργάτες του Gianluca Festa στην προηγούμενη θητεία στην ΑΕΛ».

Δείτε επίσης

Βρείτε μας