Κ. Πηλαδάκης προς Α. Κούγια: «Δεν ιδρώνω με τις απειλές και τα ψευδή σου»

Το γαϊτανάκι δηλώσεων συνεχίζεται… Σε σημερινή δήλωση του κ. Κωνσταντίνου Πηλαδάκη σημειώνονται τα εξής:

«Αλέξη, κατ’ αρχήν πιστεύω ότι τα νομικά σου είναι καλά, άρα εκπλήσσομαι που τα τέλη σύνδεσης των ΟΚΩ τα μπερδεύεις με την κατανάλωση Νερού (πάλι ψεματάκι ?) .

Για την ιστορία τα τέλη που αναφέρεσαι ήταν η μοναδική ουσιαστική συμμετοχή της τότε Δημοτικής αρχής παρουσία και όλων των στελεχών της dimand με υπόσχεση τυπικής  τακτοποίησης. Εν τέλει δεν τακτοποιήθηκε τότε τυπικά (με σωστή καταμέτρηση  μ2  κλπ κλπ)  με αποτέλεσμα να το αναλάβει η Γήπεδο .

Είναι πρωτάκουστο να προσμετρούνται  τετραγωνικά μέτρα (μ2) που δεν θα έπρεπε βάσει κανονισμού (πάνω από  33.000μ2), ενώ η πραγματικότητα δείχνει περίπου 7000 μ2  και για αυτό το λόγο φτάσαμε στην δικαστική συνδρομή για δικαίωση.

Πιστεύω όταν διαβάζεις ανακοινώσεις μου καταλαβαίνεις  το τι γράφω, αλλιώς θα πρέπει να δεις το θέμα της πρεσβυωπίας . Οι εργαζόμενοι που εργοδοτώ είναι 450 και όχι 150, όπου με πολύ αγώνα και κόπο έχω καταφέρει να μην απολύσω ούτε 1 άτομο, εν μέσω της 12ετους οικονομικής κρίσης στην χώρα μας,  κάτι για το οποίο είμαι πολύ περήφανος.

Για πολλά χρόνια μου έλεγαν «μην ασχολείσαι με τον Κούγια», επειδή πλέον είναι επί προσωπικού λέω να αρχίσω να ασχολούμαι. Έχεις την άποψη ότι με ψευδή μπορείς να σπιλώνεις συνειδήσεις, να θίγεις αξιοπρέπειες και να βρίσκεσαι στο απυρόβλητο? Μπορεί και να τα καταφέρνεις.

Δεν θα μου στερήσει όμως κανείς το δικαίωμα να μάχομαι έντιμα και μέσω δικαστικής οδού να επιζητώ την τιμωρία σου. Δεν ιδρώνω με τις απειλές και τα ψευδή σου σε μένα και σε όποιον θεωρείς ότι στέκεται εμπόδιο στον δρόμο σου και να είσαι σίγουρος ότι θα πράττω κατά συνείδηση».

Δείτε επίσης

Βρείτε μας