Ευθεία επίθεση Πηλαδάκη σε Κούγια: «Ψεύτης και συκοφάντης – Δεν τρομάζετε κανέναν»

Νέα δήλωση-απάντηση του Κ. Πηλαδάκη στην ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Για άλλη μια φορά και κατά την πάγια τακτική σας ψεύδεστε συνεχώς ΠΑΡΟΤΙ έχετε καταδικαστεί για συκοφαντική δυσφήμιση, για ψευδής δήλωση κλπ κλπ δλδ ψεύτης και συκοφαντης .
Τον χλοοτάπητα τον καταστρέψατε  εσεις με την έλλιπεστατη  συντήρηση σας και συμμετείχαμε χωρίς να έχουμε υποχρέωση στην ανακατασκευή του φέρνοντας το στην άριστη κατασταση που βρίσκεται σήμερα.
Κ κουγια δεν τρομάζετε κανέναν και επειδή έχουμε εμπιστοσύνη στην δικαιοσύνη θα επιδιώξουμε την πρωτοδικη  καταδικαστικη εις βάρος σας απόφαση για συκοφαντική δυσφήμιση και λοιπών κατηγοριών να έχει τελεσίδικο χαρακτήρα και τα χρήματα που θα επιδικαστουν θα πάνε σε ιδρύματα της Λάρισας όπως κάναμε στο παρελθόν .
Ψευδεστε  συνεχώς για δήθεν οφειλές 19εκ που υποτίθεται ότι αφήσαμε στην ομάδα  προσπαθωντας να δημιουργήσετε εντυπώσεις ενω ξέρετε την πραγματικοτητα. Σας προκαλούμε να πείτε ποια είναι τα δικά σας πραγματικά χρέη .
Σημερα τα χρεη της ομαδος που πληρωνω μονος μου και δν δημιουργούν κανένα θέμα στην ομάδα ειναι ουτε το 6% απο αυτα που αναφερεστε και  ειναι ενημερα και πληρωνονται καθε μηνα άπο μενα ατομικα!
Να είστε σίγουρος ότι θα επιδιωκουμε την τιμωρία σας μέσω αγωγών ακόμα και εάν πάρει χρόνια η δικαιωση μας.»
Πηλαδάκης Κωνσταντίνος

Δείτε επίσης

Βρείτε μας