Τσιτσιπάς: Ποζάρει με τη σύντροφό του στο Ντουμπάι γιατί «αγαπάει τα απλά»

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας ο οποίος έχει δεχτεί έντονη κριτική, τόσο για την παρουσία του σε πάρτι στο Ντουμπάι, όπου έκανε αλλαγή χρόνου, συνδυάζοντας προπόνηση με διασκέδαση, όσο και για άλλες δηλώσεις του.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που πλέον βρίσκεται στη Μελβούρνη, δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες από το ταξίδι του στο Ντουμπάι στο Instagram, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και καρέ της αγαπημένης του, Θεοδώρα Πεταλά.

Μάλιστα τις φωτογραφίες συνόδευε η λεζάντα: «Appreciate the simple» (=Να εκτιμάς τα απλά), μία φράση που προκάλεσε για άλλη μία φορά την αντίδραση των χρηστών, ενώ πολλοί τον κατηγόρησαν για νεοπλουτισμό.

Σημειώνεται πως πριν από λιγες ημέρες, ο γνωστός αθλητής ξέσπασε με μία σειρά από post στο twitter και μάλιστα στα ελληνικά, ενώ συνήθως ποστάρει στα αγγλικά.

Ο Έλληνας τενίστας ξεκίνησε γράφοντας πως «όποιος δεν έχει ζωή ασχολείται με την ζωή των άλλων», ενώ στην συνέχεια έγραψε ακόμα πως «Στην ζωή ή θα ξεχωρίζεις και θα σε σχολιάζουν ή θα σχολιάζεις αυτούς που ξεχωρίζουν. Είναι απλό», ότι «Δεν μισώ και δεν πρόκειται να μισήσω αυτούς που σχολιάζουν. Απλά τους λυπάμαι που δεν έχουν προσωπική ζωή και ασχολούνται μαζί μου. Όμως έχει πλάκα ταυτοχρόνως, δεν θα το κρύψω.» και έκλεισε γράφοντας πως «θα σε αγνοήσουν μέχρι να σε χρειαστούν», «κουτσομπολεύω, άρα υπάρχω» και «καθένας με την διαταραχούλα του».

Τσιτσιπάς: Ποζάρει με τη σύντροφό του στο Ντουμπάι γιατί

 

Τσιτσιπάς: Ποζάρει με τη σύντροφό του στο Ντουμπάι γιατί

Πηγή: news247.gr

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας