Ντουμπάι: Αναβάλλεται το «ελληνικό πάρτι» λόγω έκρηξης κρουσμάτων

Το Ντουμπάι, ο αγαπημένος προορισμός των Ελλήνων celebrities το τελευταίο διάστημα, φαίνεται πως άρχισε να φτάνει στα υγειονομικά όριά του, αφού σήμερα η dj Άντζελα Παντελή ανακοίνωσε πως αναβάλλεται πάρτι «μέχρι να εμβολιαστούν».

Μπορεί οι περισσότερες χώρες του πλανήτη να πολεμούν τον αόρατο εχθρό του κορωνοϊού και να βρίσκονται σε αυστηρότερα ή λιγότερο αυστηρά lockdown, αλλά η ζωή συνεχίζεται κανονικά στο Ντουμπάι, ή… σχεδόν «κανονικά».

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονταν κανονικά μέχρι πρότινος, όμως σήμερα (13/1) η Ελληνίδα dj Άντζελα Παντελή κοινοποίησε μέσω story της στο instagram πως ένα «ελληνικό πάρτι» αναβάλλεται λόγω της βεβαρημένης υγειονομικής κατάστασης που επικρατεί εκεί, κάνοντας λόγο για 3.243 θετικά ημερήσια κρούσματα. Το πάρτι, σύμφωνα με την dj, θα γίνει στις 29 Ιανουαρίου, με την ελπίδα ότι μέχρι τότε θα έχουν προχωρήσει οι εμβολιασμοί.

Ντουμπάι: Αναβάλλεται το
 INSTAGRAM @ANGELAPANDELIS

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, τα κρούσματα στις 13 Ιανουαρίου ανήλθαν σε 3.362 που βρέθηκαν σε 134.768 τεστ ανίχνευσης κορονοϊού. Την ίδια ημέρα σημειώθηκαν 6 θάνατοι, ενώ φαίνεται πως η καμπύλη των κρουσμάτων για τον μήνα Ιανουάριο έχει πάρει ανοδική πορεία.

Ντουμπάι: Αναβάλλεται το
 COVID19.NCEMA.GOV.AE

Πρόσφατα βρέθηκαν εκεί αρκετοί Έλληνες celebrities, μεταξύ άλλων ο Πέτρος Κωστόπουλος που έγινε έξαλλος με την σχετική δημόσια επίπληξη που του έγινε, η σύντροφός του Κατερίνα Λιόλιου, ενώ ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρέθηκε να απαθανατίζεται σε πριβέ κλαμπ στο Ντουμπάι, όντας εκεί για προετοιμασία.

Πιο πρόσφατα, ταξίδεψε στο Ντουμπάι και η γνωστή «influencer» Ιωάννη Τούνη. Σε ανάρτησή της στο Instagram, φαίνεται να σπάει πιάτα σε ελληνικό γραφικό γλέντι στο Ντουμπάι.

Πηγή: 247.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας