Πήλιο: Λαχτάρα για ζευγάρι μπροστά σε αγριογούρουνο – Πάγωσαν όταν άκουσαν πυροβολισμούς και κατάλαβαν τι είχαν κάνει

Τη βόλτα του στα μονοπάτια της περιοχής του Αγίου Λαυρεντίου θα θυμάται για πολύ καιρό ένα νεαρό ζευγάρι περιπατητών που λαχτάρησε όταν ήρθε «αντιμέτωπο» με ένα αγριογούρουνο.

Τα δύο νεαρά παιδιά, λάτρεις της πεζοπορίας, αποφάσισαν να απολαύσουν τη φύση χθες το πρωί (10-01-2020) και κάνοντας χρήση του κωδικού SMS 6 πήγαν να περπατήσουν στην περιοχή του Αγ. Λαυρεντίου, έξω από το χωριό, σε ένα μονοπάτι.

Ενώ περπατούσαν αμέριμνοι με τον σκύλο τους πετάχτηκε μπροστά τους ένα αγριογούρουνο. Μάλιστα το μεγαλόσωμο ζώο δεν ήταν μόνο του. Ακολουθούσε ένα κυνηγόσκυλο πιο πέρα. Δεν χρειάστηκε παρά μόνο λίγα λεπτά ώστε τα δύο νεαρά παιδιά να καταλάβουν, ότι κάπου εκεί γύρω είχε στηθεί ενέδρα από κυνηγούς.

Παρά τις απαγορεύσεις που υπάρχουν για το κυνήγι λόγω του σκληρού lockdown, κάποιοι περίμεναν υπομονετικά το θήραμά τους.

Λίγο αργότερα οι φόβοι των παιδιών επιβεβαιώθηκαν αφού άρχισαν να πέφτουν πυροβολισμοί. Το ζευγάρι αμέσως ενημέρωσε την Αστυνομία προκειμένου να λάβει γνώση, κυρίως για το γεγονός ότι παρά τους περιορισμούς, ορισμένοι επιμένουν να μην πειθαρχούν στα μέτρα προκειμένου να κυνηγήσουν.

Όσο για τη βόλτα, αυτή σύμφωνα με το taxydromos.gr, έμεινε στη μέση με τα δύο νεαρά παιδιά να επιστρέφουν στη βάση τους, άρον- άρον.

Πηγή: taxydromos.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας