Σύγκρουση δύο αγροτικών με τέσσερις τραυματίες στον Βόλο (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 18.50 σήμερα στον Βόλο, στην οδό Λαρίσης, στο ύψος του ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες», όταν συγκρούστηκαν, κάτω από άγνωστες συνθήκες συγκρούστηκαν δύο αγροτικά αυτοκίνητα, που κινούνταν από τη Βιομηχανική Περιοχή προς Βόλο.

Αποτέλεσμα του ατυχήματος ήταν να τραυματιστούν σοβαρά δύο νεαροί επιβάτες, ένας 19χρονος, από το πρώτο όχημα και ένας 17χρονος από το δεύτερο και ελαφρότερα οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων, ο ένας από τους οποίου είναι 65χρονών, πατέρας του 19χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αυτοκίνητα κινούνταν στην ίδια λωρίδα του δρόμου, το πρώτο σταμάτησε στον σηματοδότη και πίσω του έπεσε με μεγάλη ταχύτητα το δεύτερο αυτοκίνητο που ακολουθούσε. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το πρώτο αυτοκίνητο, αφού διένυσε απόσταση δεκάδων μέτρων, κατέληξε σε κολώνα της ΔΕΗ.

Στο σημείο πήγαν τρία οχήματα και οκτώ πυροσβέστες, που χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν έναν τραυματία από το πρώτο όχημα.

Από το πρώτο αυτοκίνητο ανασύρθηκαν τραυματισμένοι ο 65χρονος οδηγός και ο 19χρονος γιος του και από το δεύτερο όχημα ο 17χρονος επιβάτες και ο οδηγός του οχήματος.

Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν με τρία ασθενοφόρα στο Νοσοκομείο Βόλου, οι δύο νεαροί πήγαν στην ανάνηψη και οι δύο οδηγοί για παροχή πρώτων βοηθειών στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Πηγή: magnesianews.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας