Σε κλίμα βαθιάς οδύνης το τελευταίο «αντίο» στον Ελασσονίτη Παναγιώτη Πουρσανίδη (ΦΩΤΟ)

Σε κλίμα βαθιάς θλίψης και οδύνης είπαν σήμερα, συγγενείς και φίλοι το τελευταίο «αντίο» στον Παναγιώτη Πουρσανίδη που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή σε ηλικία 45 ετών τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Η κηδεία του τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Γαλανόβρυσης.

Ο Παναγιώτης Πουρσανίδης είχε καταγωγή από τη Γαλανόβρυση Ελασσόνας και ήταν γιος της οικογένειας του Νίκου Πουρσανίδη, παρασημοφορημένης για την προσφορά της στην κοινωνία και τον εθελοντισμό στο Ειδικό Σχολείο Γαλανόβρυσης.

Ο ίδιος ήταν μέλος του Τομέα Αδέσποτων των Ελασσονιτών Εθελοντών Ενεργών Πολιτών και με πολύχρονη προσφορά στην φιλοζωία και τον συνάνθρωπο.

Εργαζόταν σε επιχείρηση εστίασης στην Ελασσόνα σαν ιδιωτικός υπάλληλος-σεφ ενώ πέρασε ένα μεγάλο διάστημα της ζωής του και στη Μύκονο και στη Βόρεια Ελλάδα όπου έγινε γνωστός για τις μαγειρικές του ικανότητες, φθάνοντας την φήμη του μέχρι και την Αργεντινή σε αφιέρωμα καναλιού της νοτιοαμερικάνικης χώρας στις γευστικές του δημιουργίες.

Η μεγάλη του αγάπη ήταν η σύντροφος της ζωής του Μαρία και τα αγαπημένα του σκυλιά, τα «Ακίτα» ενώ είχε προσφέρει τεράστιο έργο φιλοζωικά για υιοθεσίες αδέσποτων σκυλιών στην επαρχία Ελασσόνας και εκτός νομού.

Όλοι οι φίλοι του, οι συγγενείς του, οι συναγωνιστές του έχουν να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον «Μπούκερ» όπως χαρακτηριστικά τον φώναζαν. Για έναν άνθρωπο με αγάπη, καλοσύνη, ορθό λόγο και σκέψη και προσφορά ανιδιοτελώς για πάρα πολλά χρόνια μέσα στην κοινωνία.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Πηγή: elassona884.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας