Κορωνοϊός: Το αδιαχώρητο σε κλαμπ στην Πάτρα! Συνωστισμός, αδιαφορία και σκηνές που προβληματίζουν (ΒΙΝΤΕΟ)

Συνωστισμός και αδιαφορία σε κλαμπ στην Πάτρα. Οι θαμώνες γλέντησαν μέχρι τα ξημερώματα…

Παρά τις εκκλήσεις του συλλόγου τους, κάποιοι ιδιοκτήτες καταστημάτων διασκέδασης συνεχίζουν να συγκεντρώνουν στα μαγαζιά τους πλήθος νεαρών που γλεντούν χωρίς κανένα μέτρο προστασίας. Το βράδυ της Κυριακής (07-11-2020) σε κλαμπ του κέντρου της Πάτρας, όπως φαίνεται και στο βίντεο του tempo24, σε απίστευτο συνωστισμό, νεαροί χόρευαν σαν να μην υπήρχε πανδημία.

Την ώρα που η Αχαΐα βρίσκεται ένα βήμα πριν περάσει στο “κόκκινο” και υπάρχει συνολική απαγόρευση στην εστίαση, αλλά και μέτρα που αφορούν lockdown στην περιοχή, ορισμένοι δεν ακούν καν την πρόσφατη έκκληση του προέδρου του ΣΚΕΑΝΑ Σπύρου Στεργίου που λέει πως δεν μπορεί να την πληρώσουν όλοι για μερικούς ασυνείδητους και γεμίζουν τα καταστήματά τους με νέους δημιουργώντας κινδύνους διασποράς του κορωνοϊού.

Ανάλογες εικόνες καταγράφηκαν και σε μεγάλο κλαμπ της Αθήνας. Σημειώνεται πάντως πως δεν είναι μόνο ότι τα νέα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από αύριο το πρωί, αλλά και η παραβίαση αυτών που είναι ήδη σε ισχύ, αφού η απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 00:30 ισχύει ήδη…

Πηγή: newsit.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας