Η απάντηση της Ρένας για την απουσία

Απάντηση στο σχόλιό μας «Πήρε απουσία από το δημοτικό συμβούλιο η Ρένα» έδωσε η επικεφαλής της παράταξης «Λάρισα Μπροστά», Ρένα Καραλαριώτου. Δείτε τι γράφει:

«Στο σχόλιο σας «πήρα απουσία η Ρένα από το δημοτικό συμβούλιο» αναφέρετε ότι «άγνωστο γιατί απουσίαζε η Ρενα…» καθώς επίσης ότι «είχαν δίκαιο κάποιοι που προέβλεπαν την σημερινή απουσία της Ρένας …«.

Να σας ενημερώσω λοιπόν, αφού εσείς δεν μπήκατε στον κόπο να ενημερωθείτε, ότι η Ρένα Καραλαριώτου απουσίαζε από το δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης γιατί βρίσκεται στην Αθήνα καθώς συμμετείχε ως Γενική γραμματέας στη συνεδρίαση του εποπτικού της ΚΕΔΕ, όπου είναι εκλεγμένη.

Την επόμενη φορά που θα «ανησυχήσετε» για την κ. Καραλαριώτου καλά είναι να της τηλεφωνήσετε για να γνωρίζετε.

Με εκτίμηση
Ρένα Καραλαριώτου
Επικεφαλής παράταξης «Λάρισα Μπροστά»»

Σ.Σ. Προφανώς επειδή η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έγινε με τηλεδιάσκεψη, σημαίνει ότι μπορείς να βγεις από οποιοδήποτε μέρος κι αν βρίσκεται. Είτε λοιπόν είσαι στη Λάρισα, είτε στην Αθήνα, είτε ακόμα και στο… Τόκιο! Έτσι κι αλλιώς το δημοτικό συμβούλιο κράτησε κι ως αργά.

Ο ορισμός άλλωστε είναι ο εξής: «Τηλεδιάσκεψη: Τηλεδιάσκεψη (videoconference) είναι η σύγχρονη (ταυτόχρονη) συνάντηση από απόσταση κατά κανόνα μέσω Διαδικτύου. [1]«.

Προφανώς αυτοί που έλεγαν ότι θα απουσιάσει, γνώριζαν για το ταξίδι της Ρένας στην Αθήνα…

Όπως και να ‘χει, εμείς το γράψαμε γιατί μας έλειψε από το δημοτικό συμβούλιο!

Δείτε επίσης

Βρείτε μας