Αλ. Σδούκου από Λάρισα: Στις 30 Νοεμβρίου η έναρξη του «Εξοικονομώ – Αυτονομώ» – Θα εξεταστεί η ένταξη στο πρόγραμμα των πληγέντων από τον «Ιανό» (ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ)

Επίσκεψη στη Λάρισα πραγματοποίησε σήμερα Τετάρτη η Γενική Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου.

Η κα Σδούκου πριν την ομιλία της στο Επιμελητήριο Λάρισας παρέστη σε σύσκεψη φορέων, ενώ σε δηλώσεις της προς τους δημοσιογράφους αναφέρθηκε στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ – Αυτονομώ», σημειώνοντας ότι ξεκινά στις 30 Νοεμβρίου με προϋπολογισμό 850 εκατομμύρια ευρώ. Τόνισε πως αυτή τη φορά έχουν διευρυνθεί τα εισοδηματικά κριτήρια και έχουν αυξηθεί οι επιδοτήσεις, ώστε να ενταχθούν περισσότερα νοικοκυριά, σημειώνοντας πως στόχος είναι να συνεχίζεται κάθε χρόνο το πρόγραμμα.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο να ενταχθούν στο πρόγραμμα νοικοκυριά που επλήγησαν από τον «Ιανό», η κα Σδούκου είπε πως θα εξεταστούν οι τεχνικές δυνατότητες της πλατφόρμας.

Για ένα σημαντικό πρόγραμμα που θα τονώσει κλάδους επαγγελματιών στις δύσκολες συνθήκες που διάγει η αγορά έκανε λόγο ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λάρισας Σωτήρης Γιαννακόπουλος:

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας