Αυτοί είναι οι υποψήφιοι του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ» για το κοινό Υπηρεσιακό Συμβούλιο ΠΓΝΛ και ΓΝΛ

Ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι και οι βασικές θέσεις του συνδυασμού «ΕΝΟΤΗΤΑ» ενόψει των εκλογών της ερχόμενης Τετάρτης (21 Οκτωβρίου) για την ανάδειξη εκπροσώπων εργαζομένων στο κοινό Υπηρεσιακό Συμβούλιο των δύο Νοσοκομείων της Λάρισας, ΠΓΝΛ και ΓΝΛ.

Αναλυτικά:

Ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπων στο κοινό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Π.Γ.Ν.Λ.-Γ.Ν. Λάρισας, θεωρούμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να συμμετάσχουν δυναμικά, δηλώνοντας παρόντες στις επικείμενες εξελίξεις που έρχονται στο χώρο της Υγείας.

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ», είναι ο συνδυασμός, που γεννήθηκε από την ανάγκη του απογαλακτισμού όχι μόνο του Νοσηλευτικού κόσμου, αλλά όλων των εργαζομένων από κομματικές λογικές και μικροπολιτικές εξαρτήσεις. Αποτελείται δε από ανθρώπους που έχουμε θέσει ψηλά τον πήχη της εκπροσώπησης όλων των συναδέλφων, στα κέντρα λήψης των Αποφάσεων.

Το νέο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, θα κληθεί να χειριστεί μείζονος σημασίας θέματα, όπως κρίσεις Τμηματαρχών, μετατάξεις, υπηρεσιακές μεταβολές, αναγνώριση μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών, άδειες και κάθε σοβαρό υπαλληλικό θέμα. Με βάση τα παραπάνω, η εκλογή εκπροσώπων είναι αποφασιστικής σημασίας για την ασφαλή και δίκαιη διεκπεραίωση όλων των ζητημάτων. Οι Εκπρόσωποι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» θα υπερασπιστούν αποτελεσματικά όλους τους εργαζόμενους και δεν θα διστάσουν να αντιπαρατεθούν με τις διοικήσεις των νοσοκομείων αν προκύψει θέμα, που να θίγει τους συναδέλφους.

Ήδη, ο εκλεγμένος εκπρόσωπος της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ», στο απερχόμενο κοινό Υ.Σ., υπηρέτησε με ήθος, γνώση, δικαιοσύνη και αποφασιστικότητα όλα τα αιτήματα των συναδέλφων.

Μακριά από εξαρτήσεις και προαπαιτούμενα, “υποσχέσεις” και εκφοβισμούς, δώστε την ευκαιρία στην «ΕΝΟΤΗΤΑ» να δικαιολογήσει και πάλι την επωνυμία του  τίτλου της, στηρίζοντας υπεύθυνα και έμπρακτα το ψηφοδέλτιό μας, στις εκλογές της ΤΕΤΑΡΤΗΣ 21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2020.

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ
1.     ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ
2.     ΓΚΟΥΒΑΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΩΝ
3.     ΚΩΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ
4.     ΜΑΛΛΙΣΙΩΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Π.Ε. ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ
5.     ΝΙΑΝΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ
6.     ΧΑΡΙΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΗ ΙΩΑΝΝΗΣ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΩΝ

Δείτε επίσης

Βρείτε μας