Τραγική αυλαία στο Μουζάκι: Εδώ βρέθηκε το πτώμα γυναίκας, στο σημείο που αναζητούν την αγνοούμενη φαρμακοποιό (ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ)

Όλα δείχνουν ότι πρόκειται για το πτώμα της γυναίκας που αγνοούνταν εδώ και έξι μέρες και βρέθηκε σε κοίτη ποταμού έξω από το Μουζάκι Καρδίτσας.

Τον εντοπισμό της σορού επιβεβαιώνει και η Πυροσβεστική, η οποία σε tweet της αναφέρει: «Σορός γυναίκας ανασύρθηκε από τις όχθες του ποταμού Πάμισου, πλησίον της γέφυρας που οδηγεί στον οικισμό Μαγουλίτσα του δήμου Μουζακίου Καρδίτσας».
Στο σημείο βρίσκεται και ο αδερφός της αγνοούμενης γυναίκας, προκειμένου να αναγνωρίσει τη σορό.

Σημειώνεται ότι πέρα από την 43χρονη φαρμακοποιό, δεν υπήρχε άλλος αγνοούμενος από τη φονική κακοκαιρία που έπληξε την Καρδίτσα πριν από έξι μέρες. Ο επικεφαλής των ερευνών τόνισε ότι πιθανολογούν πως η σορός ανήκει στην 43χρονη.

«Εντοπίστηκε γυναικείο πτώμα παράπλευρα του κυρίου ρέματος του ποταμού μέσα σε δέντρα. Έγινε η ανάσχεση και αυτή τη στιγμή είμαστε στη διαδικασία αναγνώρισης. Πιθανολογούμε ότι είναι η αγνοούμενη. Δεν μπορούμε να το πούμε, όμως, γιατί το πτώμα ήταν μέσα στις λάσπες. Θα ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση. Στην έρευνα συμμετείχαν και δέκα άτομα από την οικογένεια της 43χρονης. Τη βρήκε ο σκύλος της ελληνικής αστυνομίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής των ερευνών.

Δείτε βίντεο και ΦΩΤΟ από το σημείο που βρέθηκε η σορός

Δείτε επίσης

Βρείτε μας