Η Apple δεν ανακοίνωσε το iPhone 12 – Έδωσε, όμως, ένα στοιχείο

Την Τρίτη, η Apple παρουσίασε το iPad Air και το Apple Watch. Βέβαια, η απουσία του iPhone 12 ήταν αισθητή! Ωστόσο, οι άνθρωποι της Apple δεν άφησαν τους φαν τους έτσι, καθώς φαίνεται να έδωσαν ένα μικρό hint για το νέο iPhone… Παρουσίασαν ένα χαρακτηριστικό του μέσω του… iPad Air.

Σύμφωνα με το Business Insider, το νέο iPad Air θα λειτουργεί με το νέο chip A14 Bionic, τον επεξεργαστή που πιθανότατα θα δούμε στο iPhone 12. Δεδομένου της ιστορίας της Apple, η τοποθέτηση του chip στο νέο iPhone είναι σίγουρη, καθώς και ο Mark Gurman του Bloomberg αναφέρει ότι το smartphone θα τροφοδοτείται από το A14. Το A14 Bionic χρησιμοποιεί τεχνολογία επεξεργασίας 5-νανομέτρων και είναι το πρώτο chip της Apple που το κάνει.

Το iPhone 12 αναμένεται να διατεθεί σε τέσσερα μοντέλα: το iPhone 12 (5,4 ιντσών), το iPhone 12 Max (6,1 ιντσών), το iPhone 12 Pro (6,1 ιντσών) και το iPhone 12 Pro Max (6,7 ιντσών). Οσον αφορά την τιμή, η πιο πρόσφατη διαρροή από τον λογαριασμό komiya_kj στο Twitter λέει ότι το iPhone 12 5,4 ιντσών θα ξεκινά από 699 δολάρια για τα 64 GB, ενώ το iPhone 12 Max 6,1 ιντσών με τον ίδιο χώρο αποθήκευσης θα αγγίζει τα 799 δολάρια.

Πηγή: iefimerida.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας