«Βόμβα» στη δομή του Κουτσόχερου – Δέκα κρούσματα κορωνοϊού!

Σε καραντίνα μπαίνει η δομή μεταναστών στο Κουτσόχερο μετά από τα δέκα κρούσματα κορωνοϊού που βρέθηκαν σήμερα το πρωί.

Αυτό ανέφερε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, μιλώντας στην εκπομπή «Δεν έχουν τον Θεό τους» με τους Βαγγέλη Βουλάγκα και Νίκου Χαιδά στο ραδιόφωνο της TRT 95,1, ξεκαθαρίζοντας πως η δομή έχει κλείσει και θα τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας.

Μάλιστα στο σημείο μεταβαίνουν αστυνομικές δυνάμεις, καθώς κανείς δεν θα βγαίνει από τη δομή, με την ιχνηλάτηση να συνεχίζεται.

Όλοι οι ασθενείς ήταν ασυμπτωματικοί και αφορούν δέκα μετανάστες, μετά από ιχνηλάτηση που ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί, ενώ κλιμάκια θα βρεθούν στο σημείο και τις επόμενες ημέρες.

Κρούσμα και στη Λάρισα

Σύμφωνα με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κρούσμα εμφανίστηκε και στη Λάρισα, από πρόσφυγα που μένει σε διαμέρισμα στην πόλη κι έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα με τη διαδικασία των ιχνηλατήσεων.

Ξεκινούν ιχνηλατήσεις στον Τύρναβο

Τέλος, θα ξεκινήσουν ιχνηλατήσεις και στην περιοχή του Τυρνάβου, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, αρκετοί από τη δομή του Κουτσόχερου, απασχολούνται με αγροτικές εργασίες στην ευρύτερη περιοχή.

Βέβαια, ο Κώστας Αγοραστός, φάνηκε αισιόδοξος, τονίζοντας πως είναι εργασίες υπαίθρου χωρίς να υπάρχει συγχρωτισμός μεταξύ των ατόμων.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας