Λάρισα: Τα έργα «μπλόκαραν» τα απορριμματοφόρα – «Αφόρητη η δυσωδία από τα σκουπίδια»

Προβληματική, καθώς φαίνεται είναι η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί στις οδούς πέριξ της Ιουστινιανού στη Λάρισα, όπου εκτελούνται αυτό το διάστημα έργα.

Σε ανάρτησή του ο εκπαιδευτικός και πρώην δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Αγορίτσας επισημαίνει το πρόβλημα, σημειώνοντας πως πλέον οι κάτοικοι έρχονται αντιμέτωποι και με την αφόρητη δυσωδία από τους κάδους απορριμμάτων, οι οποίοι παραμένουν γεμάτοι, καθώς είναι δύσκολη η πρόσβαση των απορριμματοφόρων.

Συγκεκριμένα ο κ. Αγορίτσας αναφέρει:

«Τα έργα στην οδό Ιουστιανιανού, εκτός από τα καθημερινά προβλήματα, στην πρόσβαση των μαθητών στα σχολεία, στην μετακίνηση των συμπολιτών μας με την υπερφόρτωση της 28ης Οκτωβρίου τις ώρες που είναι ανοιχτή η αγορά, δημιούργησε και ένα ακόμα πρόβλημα. Στην οδό Ιάσωνος λόγω των έργων η πρόσβαση απορριμματοφόρων (στο κομμάτι από την Ιουστιανιανού μέχρι την Τσιμισκή) δεν είναι εφικτή από το στενό δρομάκι της οδού Γαλάτη. Η τραγική κατάσταση φαίνεται στις φωτογραφίες, η δυσωδία αφόρητη. Δεν αναζητούμε τους υπευθύνους για αυτή την κατάσταση. Απαιτείται η άμεση λύση του προβλήματος και δεν χρειάζονται δικαιολογίες ότι τα μεγάλα απορριμματοφόρα δεν μπορούν να περάσουν λόγω έργων.

Αλήθεια έως πότε τα αυτονόητα θα είναι αδιανόητα στην πόλη μας…»

Η φωτογραφία στη συμβολή των οδών Κοτοπούλη και Ιάσωνος:

Δείτε επίσης

Βρείτε μας