Η «Ορθοπεταλιά» στην Αυλή του Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας

Το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ αυτό το περίεργο καλοκαίρι συνεχίζει να είναι ανοικτό  σε χώρους, σε διαφορετικές ιδέες και κυρίως σε καλλιτέχνες. Στο πλαίσιο αυτό με μεγάλη χαρά παρουσιάζει σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας – Γαλλική Πρεσβεία και την Εταιρεία Θεάτρου Μάγμα το θεατρικό δρώμενο Ορθοπεταλιά του Θανάση Χαλκιά, το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020.

Σκηνοθεσία: Θανάσης Χαλκιάς
Ερμηνεύουν: Ηλέκτρα Γεννατά, Μαρία Θρασυβουλίδη

Ένα κωμικοτραγικό μονόπρακτο δρόμου. Δύο ανθρώπινα πλάσματα μεταφέρουν έναν θησαυρό που βρίσκεται σε θανάσιμο κίνδυνο. Σηκώνουν το βάρος μιας πολύτιμης κληρονομιάς. Στη σύντομη ανάπαυλα αυτής της περιπλάνησης προσπαθούν να εξηγήσουν τον κόσμο αλλά και την ύπαρξή τους. Αναζητούν ένα νόημα και ένα κίνητρο για να συνεχίσουν το ταξίδι τους. Αναλογίζονται τη ζωή που άφησαν και ιχνηλατούν τη ζωή που ονειρεύονται. Άραγε θα τα καταφέρουν;

Αυλή Γαλλικού Ινστιτούτου Λάρισας – Γαλλική Πρεσβεία
Σάββατο 19  – Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020
Ώρα έναρξης 7:00 μ.μ
Διάρκεια 30΄

Η είσοδος και στις δύο παραστάσεις είναι ελεύθερη για το κοινό. Απαραίτητη η κράτηση, λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων. Κρατήσεις στα γραφεία του θεάτρου Γεωργιάδου 53, 2ος όροφος – 2410621209 (Δευτέρα – Παρασκευή 10:30 – 13:30).

Δείτε επίσης

Βρείτε μας