Άλλα δύο κρούσματα κορωνοϊού στον Απόλλωνα Σμύρνης

Σε τρία αυξήθηκαν τα κρούσματα κορωνοϊού στον Απόλλωνα Σμύρνης, μετά τους νέους ελέγχους στους οποίους υποβλήθηκαν παίκτες, τεχνικό επιτελείο, στελέχη και εργαζόμενοι της ΠΑΕ. Μετά τη γνωστοποίηση χθες (9/9) της ύπαρξης θετικού δείγματος σε ποδοσφαιριστή της ομάδας, σήμερα ανακοινώθηκαν ακόμη δύο κρούσματα, σε ακόμη έναν παίκτη και σε ένα στέλεχος.

Κατόπιν της εξέλιξης αυτής, οι υπεύθυνοι της «ελαφράς ταξιαρχίας» αποφάσισαν την πραγματοποίηση ατομικών προπονήσεων για τις επόμενες 72 ώρες, μέχρι να διενεργηθεί νέος κύκλος εργαστηριακών ελέγχων.

Στη σχετική ανακοίνωση σημειώνονται τα ακόλουθα: «Σε τεστ ελέγχου για κορωνοϊό υποβλήθηκαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τα στελέχη και εργαζόμενοι του Απόλλωνα Σμύρνης μετά τον εντοπισμό θετικού στον COVID-19 δείγμα ποδοσφαιριστή της ομάδας. Οι εξετάσεις έδειξαν ένα ακόμα θετικό δείγμα ποδοσφαιριστή. Επίσης βρέθηκε θετικό το δείγμα στελέχους της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι δεν επιβάλλεται από το υγειονομικό πρωτόκολλο, αποφασίστηκε οι προπονήσεις να είναι ατομικές μέχρι το επόμενο τεστ, σε 72 ώρες».

Δείτε επίσης

Βρείτε μας