Κλαίνε στην Τουρκία με τον αποκλεισμό της Μπεσίκτας! Μιλούν για καταστροφή στη Θεσσαλονίκη

Η ήττα και ο αποκλεισμός της Μπεσίκτας από τον ΠΑΟΚ αιφνιδίασε τους γείτονες την ώρα που οι ελληνοτουρκικές σχέσεις είναι τεταμένες.

Ο Τύπος στην Τουρκία κάνει λόγο για καταστροφή στη Θεσσαλονίκη και στέκεται στην οικονομική ζημία της Μπεσίκτας καθώς ήλπιζε να προχωρήσει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και να βάλει στα ταμεία της δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.

Διαβάστε τι αναφέρουν δημοσιεύματα:

FANATIK

Η Μπεσίκτας κατέρρευσε. 218 εκατομμύρια λίρες έγιναν ατμός. Η Μπεσίκτας έχασε από τον ΠΑΟΚ και απώλεσε τις ελπίδες της για να συνεχίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχασε έτσι και τις ελπίδες της για να κερδίσει περίπου 25 εκατομμύρια ευρώ (218 εκατομμύρια τουρκικές λίρες) από την κορυφαία διοργάνωση.

FOTOMAC

Καταστροφή στη Θεσσαλονίκη!

CNN TURK

Η Μπεσίκτας έχασε από τον ΠΑΟΚ και τις ελπίδες της για τον τρίτο προκριματικό γυρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό το αποτέλεσμα σημαίνει και απώλεια 25 εκατομμυρίων ευρώ από τη διοργάνωση.

ΗURRIYET

Δεύτερο σοκ από τον ΠΑΟΚ για τη Μπεσίκτας με την απώλεια των 25 εκατομμυρίων ευρώ.

YENISAFAK

H Μπεσίκτας είπε αντίο στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ήττα με 3-1 από τον ΠΑΟΚ. Θα συνεχίσει τον δρόμο της στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ.

ΗΑΒERTURK

H εκπρόσωπός μας Μπεσίκτας είπε πικρό αντίο στη διοργάνωση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Μετά από ένα μονό παιχνίδι, λόγω των συνθηκών του κορωνοϊού, η Μπεσίκτας θα συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ.

Πηγή: sportdog.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας