Πραγματοποιήθηκε η Γ.Σ. του Εξωραϊστικού Συλλόγου Παραλίας Κουλούρας

Παρουσία πλήθους κόσμου, μελών και φίλων πραγματοποίησε, χθες στις 7 το απόγευμα, ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Παραλίας Κουλούρας, την ετήσια γενική του συνέλευση στον κήπο της καφετέριας Ζμπούκα, στη συνοικία Καράβια της παραλίας Αιγάνης.

Η πρόεδρος του συλλόγου κα Γαρυφαλλιά Μπακόλα αναφέρθηκε στην τοποθέτησή της στις κινήσεις που πραγματοποίησε ο σύλλογος για το μείζον θέμα της τακτοποίησης του οικισμού στην παραλία Κουλούρας, τονίζοντας ότι  περίπου 200 οικογένειες αγωνιούν για το μέλλον του οικισμού, καθώς υπάρχουν εκκρεμότητες εδώ και καιρό σχετικά με την οικιστική ανάπτυξη στην περιοχή. Το Φεβρουάριο επισκέφθηκαν παρουσία του δημάρχου Τεμπών κ. Μανώλη, του αντιδημάρχου κ. Νικολάου, του Προέδρου της κοινότητας Κρανιάς κ. Μήτσιου, Βουλευτών του Νομού Λάρισας και υπαλλήλων της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου Τεμπών, τον Γ.Γ. κ. Μπακογιάννη, όπου κατέθεσαν τα επιχειρήματά τους για λύση του εν λόγω θέματος. Παράλληλα για το ίδιο θέμα επισκέφθηκαν και τους βουλευτές του Νόμου Λάρισας.

Στη συνέχεια, η κ. Μπακόλα αναφέρθηκε και στα προβλήματα της καθημερινότητας, τα οποία λύνονται συνεχώς και γι΄ αυτό ευχαρίστησε το δήμαρχο κ. Γ. Μανώλη, αλλά και τον αντιδήμαρχο κ. Γ. Νικολάου για την άμεση ανταπόκριση και γρήγορη επίλυση των προβλημάτων.

Στη συνέχεια, χαιρετισμό και αναφορές για την περιοχή έκαναν ο δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο αντιδήμρχος κ. Γιώργος Νικολάου, η επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκής Συσπείρωσης» κα Μ. Κωστή, ο Πρόεδρος κ. Μήτσιου και άλλοι πολίτες.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας