Ανασχηματισμός: Στοχευμένες οι αλλαγές – Ανακοινώσεις στις 12 το μεσημέρι

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος για τις ανακοινώσεις σχετικά με τον επικείμενο ανασχηματισμό, ο οποίος, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, δεν θα είναι ευρύς αλλά θα αφορά στοχευμένες παρεμβάσεις. Οι ανακοινώσεις σχετικά με τις λειτουργικές βελτιώσεις στο κυβερνητικό σχήμα θα γίνουν από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο στις 12:00, από τη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας και Ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τον πολιτικό συντάκτη της ΕΡΤ Δ. Γκάτσιο, δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα έχουν προαναγγελθεί οι κινήσεις αυτές, αλλά θα είναι μόνο διορθωτικές, όπως αναφέρουν κυβερνητικά στελέχη. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στον ANT1, έκανε λόγο για κινήσεις που θα αυξήσουν την ταχύτητα του παραγόμενου έργου, με επίκεντρο την οικονομία και στα κονδύλια από το Ταμείο Ανάκαμψης.

Σύμφωνα με τον Δ. Γκάτσιο, θα πρέπει να εστιάσουμε σε δύο πρόσωπα, στον Θεόδωρο Σκυλακάκη και τον Νίκο Παπαθανάση, οι οποίοι φαίνεται ότι θα αναλάβουν θέσεις αναπληρωτών υπουργών.

Σημειώνεται ότι τώρα ο κ. Σκυλακάκης είναι υφυπουργός Δημοσιονομικής Πολιτικής και ο κ. Παπαθανάσης υφυπουργός Ανάπτυξης.

Ο κ. Σκυλακάκης φαίνεται ότι θα αναλάβει να «τρέξει» ό,τι αφορά το Ταμείο Ανάκαμψης και ο κ. Παπαθανάσης ένα μέρος των επενδύσεων.

Πηγή: ert.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας