Η ΕΠΟ έκανε το θαύμα της και όρισε τα μπαράζ Ξάνθης-Απόλλωνα

Μετά τη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ που διεξήχθη σήμερα δεν βγήκε ουσιαστικό αποτέλεσμα σχετικά με την αναδιάρθρωση, αφού η πρόταση που υπήρξε για αύξηση των ομάδων σε 15 και τέθηκε σε ψηφοφορία δεν συμπλήρωσε τα 3/4 των απαιτούμενων ψήφων για να περάσει!

Συγκεκριμένα, οι ψήφοι ήταν 9-8 υπέρ του να μείνει η Ξάνθη στην κατηγορία και να ανέβει την ίδια ώρα και ο Απόλλων Σμύρνης, ωστόσο από τη στιγμή που δεν συμπληρώθηκαν οι απαιτούμενοι ψήφοι δεν κατάφερε και η εν λόγω πρόταση να περάσει!

Κάπως έτσι, θα υπάρξουν διπλοί αγώνες μπαράζ μεταξύ της Ξάνθης και του Απόλλωνα Σμύρνης, με το πρώτο παιχνίδι να ορίζεται για τις 22 Αυγούστου και το δεύτερο στις 29 του ίδιου μήνα, απ’ όπου θα προκύψει η ομάδα που θα αγωνίζεται στην Super League 1 τη νέα σεζόν.

Τα σενάρια, λοιπόν, περί αναδιάρθρωσης στην πρώτη κατηγορία και αύξησης των ομάδων πάνε… περίπατο και οι ομάδες θα παραμείνουν 14!

Βέβαια τα ερωτηματικά για τα μπαράζ είναι τεράστια καθώς η Ξάνθη τελεί υπό… διάλυση έχοντας 12 αθλητές τα συμβόλαια των οποίων έχουν λήξει, ενώ ο Απόλλων δεν έχει δώσει επίσημο αγώνα από τις 8 Μαρτίου όταν και διεκόπη το πρωτάθλημα της Super League 2!

Πηγή: sport-fm.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας