«Κερνάει» τον Πλαταμώνα, ξεχνάει τα παράλια του Δήμου Τεμπών η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου! Και η Δημοτική Αρχή κάνει την πάπια… (ΦΩΤΟ)

Άλλη μια κίνηση που δείχνει πως αγνοούν τα παράλια του Δήμου Τεμπών από την εταιρία, Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, καταγγέλλουν οι κάτοικοι της περιοχής που βλέπουν να δέχονται ακόμα ένα ισχυρό πλήγμα εν μέσω της «χτυπημένης» λόγω κορωνοϊού τουριστικής περιόδου.

Σύμφωνα με e-mail που δέχθηκαν αρκετοί, η εταιρία με προσφορά καλεί να ταξιδεύουν στον Πλαταμώνα με 5 ευρώ, αντί για 6.4 (για όσους χρησιμοποιούν την eway υπηρεσία) δημιουργώντας ερωτήματα για την απαξίωση που αντιμετωπίζουν τα παράλια του Δήμου Τεμπών και οι επιχειρήσεις παρά τις γαλάζιες σημαίες που έχει πάρει και φέτος, με την Δημοτική Αρχή να σιωπά επιδεικτικά.

Οι κάτοικοι της περιοχής αναφέρουν πως, δεν φτάνει πού καθυστερεί την παράδοση της γέφυρας Πηνειού συνεχώς η εταιρία Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου, αγνοεί πλέον και τα παράλια του Δήμου Τεμπών, προτρέποντας τον κόσμο να βγει δωρεάν στον Πλαταμώνα.

Όλοι αναρωτιούνται γιατί η Δημοτική Αρχή του Δήμου Τεμπών μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει διαμαρτυρηθεί και γιατί «ποιεί την νήσσαν»;

Πάντως οι «κακές γλώσσες» λένε ότι για χάρη μιας συγκοινωνιακής μελέτης πού δωρίζει η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου στο Δήμο Τεμπών την κάνει να δέχεται τα πάντα αδιαμαρτύρητα…

Δείτε το mail με την προσφορά που δίνει η εταιρία για όποιον επιλέγει να πάει στον Πλαταμώνα και να επιστρέψει στην τιμή των 5 ευρώ αντί για 6.40 που αντιστοιχεί έως σήμερα.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας