Άγριες Μέλισσες: Τελικά είναι ξαδέρφια η Πηνελόπη κι ο Μελέτης;

Η Κατερίνα Διδασκάλου απαντά για το αν οι δύο χαρακτήρες από τις «Άγριες Μέλισσες» είναι ξαδέρφια ή αν θα έχουμε μία ακόμη ανατροπή στο σενάριο.

Μπορεί οι «Άγριες Μέλισσες» να τελείωσαν, με το συγκλονιστικό επεισόδιο του φινάλε που είδαμε την περασμένη Πέμπτη (16/07), ωστόσο οι τηλεθεατές έχουν ακόμη πολλές απορίες.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Καλοκαίρι not», η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία υποδύεται τη Μυρσίνη, ρωτήθηκε σχετικά με το αν η Πηνελόπη και ο Μελέτης είναι ξαδέρφια στη σειρά ή αν θα έχουμε τελικά κάποια ανατροπή, καθώς ακούγονται διάφορα για τη μεταξύ τους σχέση.

Η ίδια διαβεβαίωσε πως είναι, αναφέροντας:

«Πρέπει να αφήσουμε να δημιουργούνται εκπλήξεις. Μπορώ να σας πω με άνεση ότι δικό μου παιδί είναι η Πηνελόπη. Η Πηνελόπη και ο Μελέτης είναι ξαδέρφια, μην ακούτε τι λένε. Οι ανατροπές σε μια σειρά ακολουθούν τις ανατροπές που γίνονται στη ζωή».

Επίσης, η γνωστή ηθοποιός μίλησε γενικότερα για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, λέγοντας:

«Υπάρχει τηλεόραση πριν και μετά τις «Άγριες Μέλισσες», εγώ το πιστεύω αυτό. Είναι πολύ σημαντικό γιατί όλοι εμείς που κάνουμε τηλεόραση είμαστε υπεύθυνοι για την αισθητική της χώρας, γιατί η ίδια η τηλεόραση είναι υπεύθυνη για την αισθητική μιας χώρας. Το γεγονός ότι μπαίνει αυτού του είδους η αισθητική στα ελληνικά νοικοκυριά δωρεάν, είναι το καλύτερο spoiler, η καλύτερη έκπληξη που θα μπορούσε ποτέ κανείς να ζητήσει. Δεν έχω προλάβει να δω το τελευταίο επεισόδιο γιατί κάνω γυρίσματα κάθε μέρα».

Η Κατερίνα Διδασκάλου, πέρα από τις «Άγριες Μέλισσες», ταυτόχρονα συνεχίζει για δέκατη χρονιά το θεατρικό «Η πόρνη από πάνω», ενώ θα συμμετέχει και στη σειρά «Έτερος Εγώ».

Πηγή: news247

Δείτε επίσης

Βρείτε μας