“Μουσικό Καλειδοσκόπιο”: Λαρισαίοι Καλλιτέχνες στο ΔΩΛ

Παρουσίαση τραγουδιών του δημιουργού Στάθη Σταμελόπουλου

Συνεχίζονται τα βίντεο των Λαρισαίων καλλιτεχνών που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού & Επιστημών να στηρίξει έμπρακτα το ντόπιο καλλιτεχνικό δυναμικό που πλήττεται από την πανδημία.

Το συγκεκριμένο, με τραγούδια του δημιουργού Στάθη Σταμελόπουλου, ανήκει στη σειρά βίντεο που γυρίστηκαν στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας υπό τον τίτλο «Μουσικό καλειδοσκόπιο».

https://www.youtube.com/watch?v=FUHWVKBvYng&feature=youtu.be&fbclid=IwAR1g1Dih00tP80UsupFwfKPupLaPvKOsRL0U3sbvZ5b8xuBmsucEIKCdCxc

 

Συντελεστές:

 

Βαγγέλης Δημητρίου – Κιθάρα

Αχιλλέας Μοχλούλης – Πλήκτρα

Στάθης Σταμελόπουλος – Μπουζούκι-τραγούδι

 

Ο Στάθης Σταμελόπουλος ασχολείται με τη μουσική από τα Λυκειακά χρόνια. Παίζει μπουζούκι, μπαγλαμά, κιθάρα και τραγουδάει. Τραγούδια άρχισε να γράφει από το ’90 και μετά.

Το ύφος των τραγουδιών του είναι έντεχνο-λαϊκό με στίχους δικούς του αλλά και άλλων στιχουργών, επηρεασμένος από το λαϊκό, το ρεμπέτικο αλλά και από τον Μίκη Θεοδωράκη.

Έχει κυκλοφορήσει 4 cd: «Μη φοβηθείς τον ήλιο», «Λαϊκές συναντήσεις» και «Μια φιλία με τραγούδια» σε συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες της Λάρισας. Το τέταρτο cd είναι καθαρά προσωπικό και φέρει τον τίτλο «Η ζωή μας κύκλους κάνει».

Δείτε επίσης

Βρείτε μας