Εξώδικο Γεωργούλη σε Κομήτσα! Του ζητά να ανακαλέσει τα περί… ζούγκλας στο οικόπεδο – Τι απαντά ο παπαΡίζος

Τελειωμό δεν έχει η κόντρα Γεωργούλη – Κομήτσα με αφορμή το οικόπεδο στην Ανατολή…

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Λαρισαίος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε εξώδικο στον περιφερειακό σύμβουλο και πρώην δήμαρχο Κιλελέρ ζητώντας του να ανακαλέσει δημοσίως όσα έγραψε στο FB και είπε στην τηλεόραση της ΤΡΤ εις βάρος του για το οικόπεδο στην Ανατολή Αγιάς, διαφορετικά ο Αλέξης Γεωργούλης του διαμηνύει πως θα κινηθεί νομικά.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από 15 μέρες, τότε που ο ευρωβουλευτής υιοθετούσε το μονοπάτι στον Αγιόκαμπο, με ανάρτησή του στο facebook, ο π. Ρίζος Κομήτσας είχε υποστηρίξει ότι ο Αλέξης Γεωργούλης είναι συνιδιοκτήτης κατοικίας και οικοπέδου στην Ανατολή -εκεί όπου είναι εφημέριος ο ίδιος-, το οποίο αποτελεί «μεγάλο κίνδυνο» λόγω εγκατάλειψης.

Είχε γράψει τότε ο Κομήτσας τα εξής: «Ο κος Γεωργούλης αντί να υιοθετεί μονοπάτια στον Αγιόκαμπο ας έρθει στην Ανατολή όπου είναι συνιδιοκτήτης κατοικίας και οικοπέδου στο κέντρο του χωριού, που εδώ και χρόνια έχουν εγκαταλειφθεί από τους ιδιοκτήτες με αποτέλεσμα να καταρρεύσει η στέγη του σπιτιού, τα τείχη και τα μπαλκόνια του.
Είναι μεγάλος κίνδυνος για τα παιδιά που παίζουν αμέριμνα δίπλα από το ερείπιο το οποίο εφάπτεται με την κεντρική πλατεία της Ανατολής. Η αυλή του σπιτιού είναι μια ζούγκλα από την ανάπτυξη των χόρτων που πολλές φορές καθαρίζονται από τους γείτονες.
Ας καθαρίσει και ας περιποιηθεί τα του οίκου του πρώτα ο κος Γεωργούλης και μετά ας ασχοληθεί και με τα μονοπάτια του Αγιόκαμπου»

Ακολούθησε την ίδια μέρα η απάντηση του Αλέξη Γεωργούλη (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Για να ανταπαντήσει λίγες ώρες μετά ο Ρίζος Κομήτσας μιλώντας στην τηλεόραση της TRT (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ)

Το νέο επεισόδιο στην κόντρα των δύο αντρών ήρθε το βράδυ της Παρασκευής λίγο πριν την έναρξη του Περιφερειακού Συμβουλίου, όταν έφτασε στα χέρια του π. Ρίζου Κομήτσα το εξώδικο από την πλευρά του Αλέξη Γεωργούλη. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες ο Λαρισαίος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στρέφεται με εξώδικο και κατά ενός δεύτερου πολίτη από την Ανατολή Αγιάς που είχε επίσης καταφερθεί με επιστολή εναντίον του για την κατάσταση του οικοπέδου. Ο Γεωργούλης με την εξώδικη πρόσκληση τους ζητά να ανακαλέσουν δημοσίως όσα ισχυρίστηκαν εις βάρος του, θεωρώντας πως θίχτηκε η δημόσια εικόνα του από τα όσα του καταλογίζουν και τα οποία φυσικά αναπαράχθηκαν από πολλά ΜΜΕ σε όλη την Ελλάδα. Σε διαφορετική περίπτωση θα κινηθεί εναντίον τους νομικά.

Το Τι Νέα Λάρισα; επικοινώνησε με τον π. Ρίζο Κομήτσα ο οποίος μας επιβεβαίωσε τα περί εξωδίκου από τον Αλέξη Γεωργούλη. Στην ερώτηση μας αν σχεδιάζει να ανακαλέσει δημοσίως τα όσα έγραψε και είπε για τον Λαρισαίο ευρωβουλευτή, ο πατήρ Ρίζος μας αποκάλυψε ότι σκέφτεται να του στείλει μια επιστολή και να καλέσει τον Γεωργούλη στο σπίτι του στην Ανατολή για να δει από εκεί κατά πόσο ισχύουν όσα έγραψε για την κατάσταση του κτίσματος και του οικοπέδου, το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο ανήκει στην οικογένεια Γεωργούλη.

«Εγώ δεν έθιξα τίποτα προσωπικό ή οικογενειακό του ανθρώπου, ούτε σχολίασα κάτι για την ενασχόληση του με την πολιτική» μας είπε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι κατά τον ίδιο απλά περιέγραψε την εικόνα που επικρατεί στο συγκεκριμένο οικόπεδο που σύμφωνα με τον Κομήτσα μπορεί να μην ανήκει στον Αλέξη Γεωργούλη αλλά είναι σίγουρα της οικογενείας του (μητέρα-αδέρφια κτλπ).

Μένει να δούμε αν θα ανακαλέσει τελικά ή αν θα δούμε και νέα επεισόδια στην κόντρα Γεωργούλη-Κομήτσα…

Β.Β.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας