Στέλλα Μπίζιου: Πρόσληψη 46 Κτηνιάτρων για την κάλυψη των αναγκών της Περιφέρειας

Απάντηση από τον υπουργό Εσωτερικών κ. Παναγιώτη Θεοδωρικάκο, στο αίτημά της για την στελέχωση των κτηνιατρικών υπηρεσιών έλαβε η  βουλευτής Λάρισας της ΝΔ καΣτέλλας Μπίζιου.Συγκεκριμένα το Υπουργείο ενημέρωσε πως ικανοποιείται το αίτημα της Λαρισαίας πολιτικού και του Συνεταιρισμού Αγελαδοτρόφων Κρεατοπαραγωγής επαρχίας Ελασσόνας καθώς  προχωρά άμεσα σε εκατόν ογδόντα (180) προσλήψεις διαφόρων ειδικοτήτων, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, μεταξύ των οποίων, σαράντα έξι (46) ατόμων ειδικότητας ΠΕ Κτηνιάτρων.

Η κατανομή των  θέσεων στις διάφορες υπηρεσίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης γίνεται από το Υπουργείο, ενώ η έκδοση της προκήρυξης και το σύνολο της διαδικασίας  διαδικασία διενεργείται από το ΑΣΕΠ.

Σε σχετική της δήλωση η κα Μπίζιου σημειώνει:

«Στρατηγική προτεραιότητα της κυβέρνησής μας αποτελεί η αναβάθμιση του πρωτογενούς τομέα σε κινητήριο δύναμη της οικονομίας της χώρας. Με στοχευμένες παρεμβάσεις σε όλα τα επίπεδα της διοίκησης, εκσυγχρονίζουμε τους θεσμούς και επιλύουμε χρόνια  προβλήματα που ταλαιπωρούν τον Έλληνα γεωργό και κτηνοτρόφο. Ευχαριστώ προσωπικά τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Εσωτερικών για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας».

Δείτε επίσης

Βρείτε μας