Γήπεδο ΑΕ: «Έχουμε κουραστεί και με το ύφος σας και με τις ψευδείς αναφορές σας»

Στην αναφορά, σε προσωπική του δήλωση, του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλεξίου Κούγια, στην προηγούμενη διοίκηση του Κώστα Πηλαδάκη, η Γήπεδο Α.Ε. απαντά με ανακοίνωση:

«Η συνηθισμένη υπερβολή στις αναφορές σας προς τον κ Πηλαδάκη γίνεται σκόπιμα, με στόχο την υποβάθμιση και του κ. Πηλαδάκη αλλά και της εποχής που άνθισε η συσπείρωση των δυνάμεων της ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές που αναφέρατε, Αραμπατζής την 2η φορά και Μπουσινακης δεν έχουν καμία σχέση με εμάς και εάν θέλατε να μην υπάρχουν ασάφειες θα το είχατε ξεκαθαρίσει. Έχουμε κουραστεί και με το ύφος σας και με τις ψευδείς αναφορές σας.

Η αναφορά του κ. Κούγια:

«…ανέμειξε, χωρίς να κάνει τη διάκριση που ήταν υποχρεωμένος να κάνει, τη σημερινή ΑΕΛ ιδιοκτησίας της εταιρείας Ανίκητο Άλογο, η οποία είναι ιδιοκτησίας του κ. Αλέξη Κούγια, με την εταιρεία του Κωνσταντίνου Πηλαδάκη, η οποία πτώχευσε όπως είναι γνωστό αφήνοντας εκατομμύρια ευρώ χρέη σε ποδοσφαιριστές, προπονητές, διάφορους πιστωτές και Δημόσιο με αυτονόητο αποτέλεσμα τότε την καταβαράθρωση της ιστορικής ποδοσφαιρικής ομάδος της ΑΕΛ στις ερασιτεχνικές κατηγορίες.»

Δείτε επίσης

Βρείτε μας