Καλογιάννης: «Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα και η Πολιτεία πρέπει να μας βοηθήσει» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αντιδράσεις έχουν προκληθεί εδώ και λίγη ώρα στη συνοικία της Νέας Σμύρνης Λάρισας.

Στην περιοχή έσπευσε ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης, συνοδευόμενος από τους αντιδημάρχους και μέλη του δημοτικού συμβουλίου. Ο κ. Καλογιάννης συνομίλησε με τους κατοίκους ζητώντας υπομονή, ενώ στις δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως και η Πολιτεία θα πρέπει να «σκύψει πάνω από αυτά τα προβλήματα».

Αναλυτικά οι δηλώσεις: «Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα που έχουν σχέση με αιτήματα συμπολιτών όπως σε θέματα εργασίας που πραγματικά δείχνει ότι υπάρχει μεγάλη δυσκολία. Να περάσουν ομάδα οι επόμενες 7 ημέρες κι εφόσον τα στοιχεία δείξουν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να επιστρέψουμε στην κανονικότητα.

Παντού υπάρχουν αντιδράσεις, γιατί ο κόσμος είναι κουρασμένος μετά από 14 μέρες. Δεν πηγαίνουν οι άνθρωποι στις δουλειές τους και μπορεί να τις χάσουν κιόλας με τα οικονομικά προβλήματα να μεγαλώνουν. Ο Δήμος τροφοδοτεί με τρόφιμα 5000 ανθρώπους και είναι σοβαρά προβλήματα.

Εμείς σαν Δήμος πρέπει να πούμε πως οι πολίτες αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα κι όχι αν τα καταφέρουμε για να σκύψει η Πολιτεία και να μας βοηθήσει.

Αύριο μετά τη λήξη, θα είμαι μπροστά στη γειτονιά για να μπορέσουμε να λύσουμε τα προβλήματα που εδώ και χρόνια η Πολιτεία δεν έλυσε. Απλά πρέπει να ξέρουν πως η αυτοδιοίκηση κι ο δήμαρχος έχουν περιορισμένες αρμοδιότητες ως προς αυτά τα ζητήματα».

Δείτε τις δηλώσεις:

Δείτε επίσης

Βρείτε μας