Ποιος κορωνοϊός και ποια απαγόρευση κυκλοφορίας; Παντρεύονται και εν μέσω της πανδημίας στη Λάρισα!

Όχι που θα άφηναν το γάμο να πάνε για… καραντίνα!

Ο κορωνοϊός και όλο αυτό που ζούμε μένοντας κλεισμένοι στα σπίτια μας και πλέον με την απαγόρευση των μετακινήσεων, απ’ ότι φαίνεται δεν εμποδίζει κάποια ζευγάρια Λαρισαίων να προχωρούν κανονικά σε γάμο. Φυσικά μιλάμε για πολιτικούς γάμους στο δημαρχείο, αφού στην Εκκλησία τώρα πια ούτε για κεράκι δεν μπορούμε να πάμε…

Απ’ ότι μαθαίνουμε λοιπόν αυτή την εβδομάδα και παρά την απαγόρευση κυκλοφορίας που ισχύει από την περασμένη Δευτέρα, έχουν γίνει αρκετοί πολιτικοί γάμοι στο δημαρχείο της Λάρισας! Προφανώς νύφη και γαμπρός κουβαλάνε μαζί τους αντισηπτικά, γάντια, μάσκες και όλα τα σχετικά, ενώ και αυτοί που τελούν τον πολιτικό γάμο από την πλευρά του δήμου Λαρισαίων λογικά παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας: τηρούν τις αποστάσεις, καθαρίζουν με αντισηπτικό μαντηλάκι τις βέρες (όταν υπάρχουν) και φυσικά για χειραψίες ή φιλιά ούτε κουβέντα!

Τι κι αν είναι δίσεκτο το έτος; Τι κι αν η πανδημία που βιώνουμε έχει σκεπάσει τα πάντα; Σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός, τύφλα να ‘χει και ο κορωνοϊός!

Δείτε επίσης

Βρείτε μας