Στα 20 υπολογίζονται τα κρούσματα κορωνοϊού στη Λάρισα – Μάχη για τη ζωή τους δίνουν δύο Λαρισαίοι στη ΜΕΘ του ΓΝΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Στα 22 ανέρχονται τα κρούσματα του κορωνοϊού στη Θεσσαλία, εκ των οποίων τα 20 στη Λάρισα, όπως ανέφερε μιλώντας στο Θεσσαλία TV o διευθυντής της Παιδιατρικής και της κλινικής Λοιμωδών κ. Γιώργος Συρογιαννόπουλος.

Στους ασθενείς που νοσηλεύονται σε θαλάμους αρνητικής πίεσης, περιλαμβάνονται ο Χρήστος Κέλλας, ο 77χρονος Γερμανός από το Νότιο Πήλιο και άλλοι δυο-τρεις ασθενείς. Όπως ανέφερε ο κ. Συρογιαννόπουλος στο Πανεπιστημιακό συνεχίζονται τα τεστ στις επαφές του 40χρονου λοιμωξιολόγου που προσβλήθηκε από τον κορωνοϊό, ενώ τα πρώτα 20 βγήκαν αρνητικά.

Δείτε το σχετικό βίντεο του Θεσσαλία TV:

Παράλληλα, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Θεσσαλία TV ο υπεύθυνος της ΜΕΘ και διοικητής του ΓΝΛ ιατρός εντατικολόγος Απόστολος Κομνός, τόνισε πως δίνουν μάχη για να κρατηθούν στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας ένας 67χρονος Λαρισαίος και μία 72χρονη Λαρισαία.

Παράλληλα, ο κ. Κομνός ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν άλλα 6 κενα κρεβάτια στη ΜΕΘ του Γενικού νοσοκομείου Λάρισας.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας