Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της «οικογένειας» του Απόλλωνα Λάρισας

Παρουσία όλης της οικογένειας του Απόλλωνα Λάρισας, η ΠΑΕ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, τόσο για την επαγγελματική της ομάδα, όσο και για τα παιδιά της Κ-19 την Παρασκευή (24/01).

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην «Κυματοληγή» στο κέντρο της πόλης σε έναν πολύ όμορφο χώρο.

Εκεί βρέθηκε σύσσωμη η διοίκηση της ΠΑΕ με επικεφαλής τον μεγαλομέτοχο κ. Παναγιώτη Μαντζανά, τα μέλη του Ερασιτέχνη (Π. Δοξόπουλος, Θ. Μαργαριτόπουλος, Ε. Δοξόπουλος, Β. Ντριγκόγιας) με τον πρόεδρο κ. Χρήστο Τερζούδη, οι κ.κ. Σελιώνης, Τσιτσιλής εκπρόσωποι των παλαίμαχων της Α.Ε.Λ. όπως και ο Δημήτρης Τσαπατώρης για λογαριασμό των παλαίμαχων του Απόλλωνα Λάρισας.

Επίσης ήταν όλο το προπονητικό τιμ τόσο της πρώτης ομάδας (Μπελά, Κολομητρούσης, Μαργαρίτης, Καραμπίνης) αλλά και της ομάδας των νέων και όλοι οι ποδοσφαιριστές των δύο αυτών τμημάτων.

Το γεύμα ήταν πλούσιο κυρίως με φρέσκα θαλασσινά και το κλίμα εξαιρετικό αφού ο σύλλογος πραγματοποιεί μία ακόμη εξαιρετική χρονιά στην Super League 2.

Το φλουρί κέρδισε ο μικρός γιος του Κώστα Κουρτεσιώτη.

Στο πλαίσιο της όμορφης βραδιάς τιμήθηκε από την ΠΑΕ, με μία πλακέτα και ο πρόεδρος του Animus Γιάννης Νταβέλης από τον Γενικό Διευθυντή κ. Αποστόλη Φωτάκη.

Οι Πρόεδροι της ΠΑΕ και του Ερασιτέχνη κ.κ. Μαντζανάς και Τερζούδης και όλοι οι ποδοσφαιριστές υπέγραψαν μία φανέλα της ομάδας, την οποία και θα παραδώσουν στον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό για την συνολική του βοήθεια και αγάπη στο σύλλογο, χρόνια τώρα.

Επίσης την όμορφη βραδιά τίμησε με την παρουσία του, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Λαδόπουλος.

Η βραδιά κατέδειξε και την ενότητα που υπάρχει ανάμεσα σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη Απόλλωνα, αφού ενωμένοι όλοι στον λαρισινό σύλλογο μπορούν να πετύχουν πολλά.

Εκτός του μεγαλομετόχου κ. Μαντζανά που δήλωσε ικανοποιημένος που συνεργάζεται με όλους αυτούς τους ποδοσφαιριστές, που είναι αδαμάντινοι χαρακτήρες και τους εμπιστεύεται, χαρακτηριστικά ήταν και τα λόγια του Παλαίμαχου άσου της Α.Ε.Λ. κ. Ηλία Σελιώνη που μιλώντας τόνισε, ότι η Λάρισα είναι ενωμένη, έχοντας δύο δικές της ομάδες στις δύο κορυφαίες επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας, την Α.Ε.Λ. και τον Απόλλωνα οι οποίες ήταν και θα είναι αλληλένδετες μεταξύ τους, άσχετα αν κάποιος ή κάποιοι προσπαθούν κατά καιρούς να τορπιλίσουν αυτές τις σχέσεις.

«Συνεχίστε με τον ίδιο ζήλο, μας κάνετε όλους τους Λαρισαίους περήφανους και γιατί όχι να ανεβείτε και στην Super League 1 μαζί με την Α.Ε.Λ.» ολοκλήρωσε την κουβέντα του προς τους παίκτες, ο κ. Σελιώνης.

– Η δίοικηση της ΠΑΕ ευχαριστεί από καρδιάς, τον ιδιοκτήτη της «Κυματολήγης» κ. Δημήτρη Μιχωλό για την άψογη εξυπηρέτηση και τα εκλεκτά εδέσματα που παρείχε σε όλους όσους παραβρέθηκαν στην κοπή της πίτας

Δείτε επίσης

Βρείτε μας