Απίστευτο μπάχαλο με τη Εθνική – Εξοργισμένοι Λαρισαίοι καταγγέλλουν συναλλαγές εν αγνοία τους! (ΦΩΤΟ)

Αλαλούμ φαίνεται πως επικρατεί τις τελευταίες ώρες στο ηλεκτρονικό σύστημα συναλλαγών (i-bank) της Εθνικής Τράπεζας, καθώς, σύμφωνα με καταγγελίες που έφτασαν στο tinealarissa.gr, αρκετοί Λαρισαίοι έχουν δει να γίνονται συναλλαγές στους λογαριασμούς τους εν αγνοία τους. Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις, οι λογαριασμοί παρουσιάζουν αρνητικό υπόλοιπο, καθώς γίνονται δεσμεύσεις ποσών, μεγαλύτερων από τα ποσά που είχε ήδη μέσα ο λογαριασμός.

Λαρισαίος που επιχείρησε να επικοινωνήσει με την τράπεζα, καθώς είδε συναλλαγές στον λογαριασμό του που δεν είχε κάνει ποτέ, με αλλεπάλληλες χρεώσεις, χρειάστηκε να περιμένει, όπως ο ίδιος λέει, περισσότερο από μιάμιση ώρα προκειμένου να του απαντήσουν στην εξυπηρέτηση πελατών ότι οι συναλλαγές που έγιναν 24, 25, 26 Δεκεμβρίου, χρεώθηκαν από λάθος πάλι χθες! Σε άλλη περίπτωση, μέσω ηλεκτρονικών μηνυμάτων, η τράπεζα διαβεβαιώνει ότι θα υπάρξει αποκατάσταση του προβλήματος εντός της ημέρας.

 

Οργισμένα σχόλια στο facebook

Το πρόβλημα φαίνεται πως έχει πανελλαδικές διαστάσεις, καθώς οργισμένα είναι και τα σχόλια στη σελίδα της Εθνικής Τράπεζας στο Facebook, με παθόντες να απευθύνονται με σκληρούς χαρακτηρισμούς στην τράπεζα, σημειώνοντας μάλιστα πως το γεγονός αυτό την καθιστά αναξιόπιστη.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας