Ψάχνει ομάδα στην Βραζιλία ο Σαββίδης

Ομάδα, προκειμένου να επενδύσει, στην Βραζιλία φέρεται να αναζητεί ο Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με δημοσίευμα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «terra.com».

«Ρώσος δισεκατομμυριούχος σκοπεύει να αποκτήσει ομάδα στην Βραζιλία και ήδη έχει συγκεκριμένους στόχους», είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ, με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ να φημολογείται πως βρίσκεται σε συζητήσεις με την Παρανά και Φορταλέζα.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Ο Ιβάν Σαββίδης ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, σκοπεύει να επενδύσει μέρος της περιουσίας του στο βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με πληροφορίες σχεδιάζει να αναζητήσει ομάδες στην Βραζιλία για συνεργασία ή ακόμη και για την εξαγορά τους.

Στην πραγματικότητα η ιδέα ανήκει στο γιο του Γιώργο, που είναι παθιασμένος με το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, έχει σκεφτεί εδώ και καιρό το ενδεχόμενο επένδυσης σε ομάδες της χώρας και έχει καταφέρει να πείσει τον πατέρα του» αναφέρονται μεταξύ άλλων.

Το δημοσίευμα κλείνει με ένα βιογραφικό του Ιβάν Σαββίδη στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και όσα έγιναν στο περιβόητο ντέρμπι με την ΑΕΚ που δεν τελείωσε ποτέ και την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο.

Πηγή: terra.com

Δείτε επίσης

Βρείτε μας