Στιγμές αγωνίας για οδηγό σε χωριό έξω από τη Λάρισα – Χείμαρρος παρέσυρε το αυτοκίνητό του!

Οδηγός ΙΧ προσπάθησε να περάσει την κοίτη του ποταμού, δεν υπολόγισε σωστά το νερό που έφερνε με αποτέλεσμα να τον παρασύρει ο χείμαρρος… Ευτυχώς πρόλαβε να βγει έξω την τελευταία στιγμή!

Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ώρες μεσημέρι Τετάρτης στο Καλοχώρι του δήμου Τεμπών. Εκεί όπου η βροχή που πέφτει από χθες όπως και σε πολλές άλλες περιοχές στο νομό Λάρισας, «φούσκωσε» το ποτάμι και οι κάτοικοι τις τελευταίες ώρες ζουν με την αγωνία μην τυχόν πλημμυρίσουν τα χωράφια τους.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του Τι Νέα Λάρισα; ένας οδηγός ΙΧ που βρέθηκε στο Καλοχώρι στην προσπάθεια του να περάσει από το χείμαρρο, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά και κυριολεκτικά την ύστατη στιγμή πρόλαβε να βγει από το αυτοκίνητό του! Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το Ι.Χ. χάθηκε από το οπτικό του πεδίο και από εκείνη τη στιγμή δεν το είδε ξανά… Ευτυχώς που γλίτωσε τη ζωή του ο άνθρωπος!

Να σημειωθεί ότι στο Καλοχώρι μετά την υπερχείλιση του ποταμού έσπευσαν από το δήμο Τεμπών για να κατασκευάσουν ανάχωμα προκειμένου να μην πλημμυρίσουν τα χωράφια των κατοίκων του χωριού. Αγωνιούν οι άνθρωποι εκεί, κάνουν την προσευχή τους μην καταστραφούν…

(ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)

Δείτε επίσης

Βρείτε μας