«Έντυσε» το σπίτι του… ΑΕΛ για τα Χριστούγεννα – Ψάχνει να τιμήσει τον οπαδό η ΠΑΕ (ΦΩΤΟ)

«Άρρωστος» με την ΑΕΛ είναι φίλαθλος της ομάδας που στόλισε το σπίτι του Χριστουγεννιάτικα δείχνοντας όμως και την μεγάλη του αγάπη για τους «βυσσινί».

Έτσι τα λαμπάκια στο σπίτι του στις εργατικές πολυκατοικίες στη Γιάννουλη, αναβοσβήνουν χαρμόσυνα και για την ΑΕΛ αυτές τις εορταστικές μέρες.

Η ΠΑΕ ψάχνει τον ιδιοκτήτη για να τον τιμήσει

Με ανακοίνωση η ΠΑΕ ΑΕΛ ψάχνει τον οπαδό για να τον τιμήσει: «Η ΑΕΛ παρακαλεί τον οπαδό μας, ο οποίος αποδεικνύει την ανιδιοτελή αγάπη του και στόλισε το σπίτι του τιμώντας την ιστορική μας ομάδα και το μεγαλείο της με την εικόνα που έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο, να επικοινωνήσει αμέσως με τα γραφεία της ΠΑΕ στο τηλέφωνο 2410259000, διότι κατόπιν εντολής του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΛ κ. Αλέξη Κούγια ο συγκεκριμένος οπαδός θα τιμηθεί με αναμνηστική πλακέτα πριν το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και εφόσον δεν είναι κάτοχος διάρκειας θα του παραδοθούν τόσο για τον ίδιο, όσο και για τα μέλη της οικογένειας του εισιτήρια διαρκείας για όποια θύρα επιθυμεί.

Όλοι στην ΑΕΛ είμαστε ιδιαίτερα ευτυχισμένοι γιατί μετά από 4 χρόνια καταφέραμε να ξανακάνουμε την ΑΕΛ μας τη μεγάλη ομάδα του παρελθόντος και ο οποιοσδήποτε από τους αγνούς και ανιδιοτελείς οπαδούς να τη θεωρεί στολίδι για το σπίτι του στην πιο μεγάλη Χριστιανική γιορτή παγκοσμίως.

Η φωτογραφία με το στολισμένο σπίτι του οπαδού μας θα γίνει πόστερ στα γραφεία μας και στα αποδυτήρια μας, τόσο στο γήπεδο μας, όσο και στο προπονητικό μας κέντρο.

Τον οπαδό μας που στόλισε το σπίτι του με τον τρόπο που αναφέρουμε, εφόσον μας το επιτρέψει, θα επισκεφθούν τα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ, ποδοσφαιριστές και προπονητές μας για να του ευχηθούν για τις γιορτές τόσο στον ίδιο όσο και στην οικογένεια του».

Δείτε το «βυσσινί» στολισμένο σπίτι:

Δείτε επίσης

Βρείτε μας