ΕΡΧΕΤΑΙ ένα μοναδικό Fashion Show στη Λάρισα! «Shine from Inside» με τη σφραγίδα της Αντικαρκινικής Εταιρείας

Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου η λαμπερή και φιλανθρωπική βραδιά στο Village Garden στη Λάρισα…

20 χορηγοί από τη Λάρισα ενώνουν τα ταλέντα τους και τη διάθεση για προσφορά

-Μοντέλα και «Άγγελοι» θα περπατήσουν δίπλα-δίπλα, θέλοντας έτσι να συμβολίσουν τη θεραπευτική δύναμη της πίστης.

Ποιος είπε ότι η ομορφιά δεν βρίσκεται στα απλά καθημερινά πράγματα; Η απλότητα των γραμμών πολλές φορές συναντιέται με την απλότητα της ζωής μας και κάνει τα καθημερινά πράγματα να γίνονται σημαντικά: Ζωή, αγάπη και υγεία, αποκτούν ξανά τη σημασία τους.

Η Αντικαρκινική Εταιρεία Λάρισας, πιστή στην υλοποίηση των στόχων πρόληψης και υποστήριξης των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν δυσκολίες από τη νόσο, συνεργάζεται με τον Οίκο Maison56 και διοργανώνουν μια μοναδική επίδειξη μόδας, θέλοντας να αναδείξουμε τις θεραπευτικές ικανότητες της ομορφιάς, αλλά και να εντάξουν τη μόδα στις υπηρεσίες της πρόληψης.

Fashion show Gala: «Shine from Inside»

Η μοναδική επίδειξη θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στις 6.30 το απόγευμα στον φιλόξενο χώρο του Village Garden. Η είσοδος είναι 25 ευρώ και τα έσοδα θα διατεθούν για την υλοποίηση των στόχων της Αντικαρκινικής Εταιρείας. Προπώληση γίνεται στο κατάστημα Maison 56.

Οι καλεσμένοι της εκδήλωσης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις της μόδας, αλλά ταυτόχρονα θα συμμετέχουν σε μια μεγάλη αλυσίδα προσφοράς στην πρόληψη και την αντιμετώπιση των δυσχερειών που προκαλεί ο καρκίνος.

AΞΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ!

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας