Επίσκεψη του Καλλιτεχνικού Σύλλογου «Ο Αρίων» στον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας Κ. Νούσιο

Τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωνσταντίνο Νούσιο επισκέφτηκαν τα μέλη του Δ.Σ του Καλλιτεχνικού Σύλλογου Καρδίτσας «Ο Αρίων».
Στη συνάντηση όπου συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Αντώνης Αντωνίου, ο Αντιπρόεδρος κ. Βασίλης Ψαροβασίλης, ο Ταμίας κ. Γιώργος Γκαραγκούνης, ο Έφορος Μουσικής κ. Χρήστος Σάλτης και τα μέλη κύριοι Δημήτριος Τσιούμας, Δημήτριος Νταφίτσιος και Ιωάννης Γκορτσάς, συζητήθηκαν εκτενώς οι δράσεις και το έργο του Συλλόγου.
Ο Πρόεδρος ενημέρωσε τον Αντιπεριφερειάρχη για τις δραστηριότητες του Συλλόγου που αφορούν σε παρεμβάσεις στον πολιτισμό, στην κοινωνία, στα μουσικά δρώμενα και την προβολή της περιοχής μας.
Ο Κ. Νούσιος αναγνώρισε πως ο «Αρίων» συνεχίζει δυναμικά τη σταθερά ανοδική πορεία του η οποία ξεκίνησε το 1960 με τη χορωδία και συνέχισε το 1982 και με την ίδρυση του Ωδείου. Τόνισε δε, ότι τον Σύλλογο κοσμούν και στελεχώνουν οι πλέον έμπειροι και καταξιωμένοι μουσικοπαιδαγωγοί.
Κλείνοντας, ευχαρίστησε τα μέλη της διοίκησης του Συλλόγου για την επίσκεψη, υπογράμμισε ότι θα είναι αρωγός στο έργο του και δεσμεύτηκε ότι θα υπάρχουν τακτικές επαφές στα πλαίσια της δεδομένης επιθυμίας της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας, να συνεργάζεται και να διατηρεί ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με φορείς και καλλιτεχνικές ομάδες .

Δείτε επίσης

Βρείτε μας