Μέγαρα: Βρέθηκα σε αδιέξοδο, δεν ήξερα τι έκανα, λέει τώρα ο δολοφόνος

Στα σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τον τελευταίο χρόνο εξαιτίας οικογενειακών, επαγγελματικών και προσωπικών επιλογών θα αποδώσει ο 50χρονος σωφρονιστικός υπάλληλος του νοσοκομείου των φυλακών Κορυδαλλού την εν ψυχρώ δολοφονία του κουνιάδου του, το βράδυ της Πέμπτης στα Μέγαρα και τον τραυματισμό της συζύγου του. “Βρέθηκα σε αδιέξοδο δεν καταλάβαινα τι έκανα…” φέρεται πως θα υποστηρίξει σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του και μάλιστα οι συνήγοροι του θα ζητήσουν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για να στηρίξουν πάνω της την υπερασπιστική του γραμμή.

Ο 50χρονος, από τον περασμένο Απρίλιο όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του, άρχισε να παίρνει την κάτω βόλτα. Ο θάνατος της μητέρας του έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ψυχοσύνθεση του καθώς ήταν πολύ δεμένος μαζί της. Άρχισε να εμφανίζει ασταθή συμπεριφορά και προβλήματα ενώ η απόρριψη της συζύγου του – οι πληροφορίες λένε ότι η αλλόκοτη συμπεριφορά του και τα σχεδόν καθημερινά επεισόδια την ανάγκασαν να φύγει μαζί με το παιδί τους – τον εξαγρίωσε και τον οδήγησε στη φαρμακευτική αγωγή. Παράλληλα, το οτι μετατέθηκε από σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών σε διοικητικό πόστο του νοσοκομείου των κρατουμένων λόγω της “περίεργης” συμπεριφοράς του χειροτέρεψαν την κατάσταση. Τα επεισόδια με τους προϊσταμένους του ήταν συχνά ενώ ακόμα και την Πέμπτη, δηλαδή λίγες ώρες πριν πάρει το πιστόλι για να δολοφονήσει τον κουνιάδο του, είχε τσακωθεί στη δουλειά του με φόντο την μετάθεση του. Το γεγονός δε, ότι, όπως φέρεται να υποστήριξε, η πρώην σύζυγος του δεν τον άφηνε να δει το παιδί του, τον εξόργιζε και τον έβγαζε εκτός εαυτού.

kf-1

Ο 50χρονος μετά τη μεταγωγή του στην Εισαγγελία επέστρεψε στα κρατητήρια της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής όπου και θα παραμείνει μέχρι και το πρωί της Τρίτης όπου θα οδηγηθεί στον Ανακριτή για να απολογηθεί. Την ίδια ώρα, οι αστυνομικοί συνεχίζουν τις έρευνες στην περιοχή των Μεγάρων έτσι ώστε να εντοπίσουν το όπλο που χρησιμοποίησε ο 50χρονος για να εκτελέσει τον κουνιάδο του, το οποίο όπως είπε δεν γνωρίζει που βρίσκεται καθώς τελούσε υπό πλήρη σύγχυση και πριν παραδοθεί το πέταξε ενώ δεν δικαιολόγησε γιατί είχε στην κατοχή του παράνομα το όπλο.

Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας