ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Θαύμα της Αγίας Παρασκευής στο Καλοχώρι Λάρισας! Δέος και ανατριχίλα για τους πιστούς που σπεύδουν να προσκυνήσουν (ΦΩΤΟ)

Η Πίστη μας είναι ΖΩΝΤΑΝΗ! Συγκλονίζει το ΘΑΥΜΑ της Αγίας Παρασκευής που εκτυλίσσεται ακόμη αυτή την ώρα μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στο Καλοχώρι του δήμου Τεμπών.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των κατοίκων του Καλοχωρίου στο Τι Νέα Λάρισα; απόψε στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στο χωριό εμφανίζεται η μορφή της Αγίας Παρασκευής! Στο τζάμι στην πόρτα της εκκλησίας όπως βλέπετε φαίνεται ξεκάθαρα η μορφή της στις ΦΩΤΟ που έστειλαν στο Τι Νέα Λάρισα;

Η πρώτη που βίωσε όπως λέει το θαύμα ήταν μια γυναίκα που πήγε γύρω στις 9 το βράδυ του Σαββάτου να ανάψει ένα κερί και έκπληκτη αντίκρισε φτάνοντας στο εκκλησάκι τη μορφή της Αγίας Παρασκευής να εμφανίζεται στην πόρτα! Αμέσως ειδοποίησε την οικογένεια της και στη συνέχεια έγινε γνωστό σε όλο το χωριό. Ενημερώθηκε ο ιερέας που έσπευσε στο εκκλησάκι και λίγο πριν τα μεσάνυχτα τελέστηκε Θεία Λειτουργία, παρουσία πλήθους πιστών από το Καλοχώρι αλλά και τα γύρω χωριά. Μάλιστα όπως είπαν στο Τι Νέα Λάρισα; κάτοικοι που είδαν με δέος το θαύμα της Αγίας Παρασκευής, «με το που σβήσαμε τα φώτα μετά τη θεία λειτουργία εμφανίστηκε ξανά η μορφή της Αγίας Παρασκευής στην πόρτα»!

 

 

Ως αυτή την ώρα, 45 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα σπεύδουν πιστοί στο Καλοχώρι για να προσκυνήσουν στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής. Ένα ολόκληρο χωριό δεν κοιμάται απόψε, συγκλονισμένο από το θαύμα που όπως λένε οι κάτοικοι βιώνουν! Σύμφωνα με πληροφορίες έχει ενημερωθεί η ιερά Μητρόπολη Λαρίσης και Τυρνάβου και το πρωί της Κυριακής θα τελεστεί νέα θεία Λειτουργία στο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής στο Καλοχώρι.

 

 

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας