Ξεκινούν οι εργασίες στην Ακαδημία για το 4ο ΕΠΑΛ – Την τελευταία ημέρα του καλοκαιριού η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου

Είδηση βγήκε στο αποψινό Δημοτικό Συμβούλιο που ήταν από τα πιο σύντομα σε διάρκεια με θέματα υπηρεσιακά και χωρίς αντιπαραθέσεις μεταξύ Δημοτικής Αρχής και Αντιπολίτευσης.

Μετά από ερώτημα του δημοτικού συμβούλου Χρήστου Αγορίτσα σχετικά με το στάδιο που βρίσκεται η μετεγκατάσταση του 4ου ΕΠΑΛ από την οδο Βόλου στο κτίριο της Παλιάς Παιδαγωγικής Ακαδημίας που μέχρι πρόσφατα στέγαζε το τμήμα Βιοχημείας, ο δήμαρχος Απόστολος Καλογιάννης απάντησε ότι επιτέλους υπάρχει μηχανικός που ανέλαβε το έργο και σύντομα μπαίνει για να ξεκινήσουν οι εργασίες.

Απαντώντας μάλιστα στο ερώτημα του Χρήστου Αγορίτσα, ο δήμαρχος Λαρισαίων δήλωσε ότι θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να μπορεί να γίνει έγκαιρα η μετεγκατάσταση και να μην προκληθεί πρόβλημα στη λειτουργία του 7ου Γυμνασίου, του 4ου ΕΠΑΛ αλλά και του 13ου ΓΕΛ που τώρα συστεγάζονται. Μάλιστα οι αυξημένες ανάγκες για αίθουσες τόσο στο Γυμνάσιο όσο και στο ΕΠΑΛ απαιτούν την έγκαιρη προετοιμασία του νέου κτιρίου για να φιλοξενήσει τους μαθητές.

Επίσης ο Απόστολος Καλογιάννης ενημέρωσε το σώμα ότι η ορκωμοσία του νέου Δημοτικού Συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου 11 το πρωί στο Δημοτικό Ωδείο Λάρισας.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας