Παραμένει ως απλός εργαζόμενος του ΑΠΕ ο Μιχάλης Ψύλος

Επιστολή στους εργαζόμενους του ΑΠΕ-ΜΠΕ έστειλε ο μέχρι πρότινος Πρόεδρος του Πρακτορείου Μιχάλης Ψύλος.

Στην επιστολή του αναφέρει τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση, ενώ επισημαίνει ότι παραμένει στο ΑΠΕ ΜΠΕ ως απλός εργαζόμενος.

Ακολουθεί η επιστολή του Μιχάλη Ψύλου:

«Όπως ήδη γνωρίζετε, χθες το βράδυ υπέβαλα την παραίτησή μου ως Πρόεδρος & Γενικός Διευθυντής του ΑΠΕ ΜΠΕ στον αρμόδιο υπουργό κ. Στέλιο Πέτσα.

Ημουν ηθικά υποχρεωμένος να το κάνω και φυσικά για να διευκολύνω το έργο του. Ο κ.Πέτσας μου ζήτησε να παραμείνω στη θέση μου μέχρι να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες επιλογής του νέου Προέδρου & Γενικού Διευθυντή».

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου για τη συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια. Κυρίως όμως να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την κατάθεση ψυχής που όλοι κάνατε για να βελτιώσουμε το ΑΠΕ ΜΠΕ σε όλους τους τομείς».

»Πιστεύω ακράδαντα ότι αν πετύχαμε κάτι αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι δουλέψαμε ως ομάδα, συλλογικά, βάζοντας πάνω απ` όλα το συμφέρον του εθνικού πρακτορείου ειδήσεων της χώρας» .

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη αν στα χρόνια αυτά πίκρανα η δυσαρέστησα κάποιους ή κάποιες ,αλλά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι το κίνητρό μου ήταν αποκλειστικά και μόνο το πάθος μου για την καλύτερη λειτουργία του Πρακτορείου».

«Παραμένω στο ΑΠΕ ΜΠΕ ως απλός εργαζόμενος, όπως ήμουν τα προηγούμενα 30 χρόνια και ευελπιστώ ότι θα συνεχίσω να βοηθάω το Πρακτορείο από όποιο μετερίζι κληθώ να το κάνω από τη νέα διεύθυνση».

Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου
Μιχάλης Ψύλος»

Πηγή: protothema.gr

Δείτε επίσης

Βρείτε μας