Απίστευτο μπάχαλο στους δρόμους – Φορτηγό πάνω στο πεζοδρόμιο στο κέντρο της Λάρισας! (ΦΩΤΟ)

Σκηνές για γέλια και για κλάματα εξελίσσονται καθημερινά στους δρόμους της Λάρισας με τους οδηγούς να κάνουν ότι θέλουν. Έτσι σήμερα φορτηγό που ξεφόρτωνε πράγματα έξω από σούπερ μάρκετ, κατέληξε αρχικά να «κλείνει» το δρόμο και στη συνέχεια το… πεζοδρόμιο!

Συγκεκριμένα στην οδό Μανδηλαρά, φορτηγό που ξεφόρτωνε πράγματα έξω από σούπερ μάρκετ, αποφάσισε για λίγο να «κλείσει» το δρόμο μέχρι να γίνει η δουλειά… Φυσικά η ουρά που μεγάλωνε από πίσω δημιουργούσε ένταση στους οδηγούς που περίμεναν και η χρήση της κόρνας ήταν φυσικό επακόλουθο.

Η εξέλιξη όμως ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή. Ο οδηγός του φορτηγού πήρε την κατάσταση στα χέρια του και για να ολοκληρωθεί η δουλειά αποφάσισε να «κλείσει» το πεζοδρόμιο!

Πολίτης που έτυχε να περνάει από το σημείο εκείνη τη στιγμή αναρωτήθηκε για τις προβλεπόμενες ώρες που επιτρέπονται να γίνονται τέτοιες ενέργειες, γράφοντας τα εξής σε ανάρτησή του: «Υπάρχει κανονισμός που προβλέπει τις ώρες που επιτρέπεται και απαγορεύεται η τροφοδοσία των καταστημάτων; Αν ναι, ποιες ενέργειες έχει κάνει ο Δήμος για την τήρησή του; Αν όχι, μήπως πρέπει να το ξαναδείτε το θέμα;

Ιδού, σημερινό παράδειγμα από την οδό Μανδηλαρά, έξω από το σούπερ μάρκετ Βλαχοδήμου. Στην αρχή το φορτηγό έκλεισε το δρόμο. Αφού μαζεύτηκε μπόλικη ουρά οχημάτων, έκανε το «αυτονόητο»: έκλεισε το πεζοδρόμιο!

Εννοείται πως τα ίδια συμβαίνουν σε πολλούς κεντρικούς δρόμους της πόλης προκαλώντας κυκλοφοριακό κομφούζιο».

Δείτε τις φωτογραφίες:

Δείτε επίσης

Βρείτε μας