Επισκέψεις του Νίκου Παπαδόπουλου ενόψει των εκλογών

Κορυφώνουν τις περιοδείες, τις επαφές και τις συναντήσεις τους ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Λάρισας.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, επισκέφθηκε διαδοχικά σήμερα το πρωί την 8η Ε.Μ.Α.Κ. Λάρισας, το Δασαρχείο και το συνεταιρισμό «ΘΕΣγη», όπου είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους εργαζόμενους για τις δυσκολίες του επαγγέλματος και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην υπηρεσία τους. Είναι οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά μας στις δύσκολες και επικίνδυνες μέρες της ζωής μας, όποτε έχουμε ανάγκη, για αυτό και η αξία του επαγγέλματος τους είναι ανεκτίμητη για τους πολίτες.

Στη συνέχεια επισκέφθηκε το Δασαρχείο της Λάρισας, μία υπηρεσία η οποία καλείται να προστατεύσει το περιβάλλον και την αντιπυρική προστασία των δασών. Οι δασικοί χάρτες αλλά και η επερχόμενη ενίσχυση της υπηρεσίας καταδεικνύουν την προτεραιότητα του ΣΥΡΙΖΑ για ισχυρή δημόσια πολιτική πρόληψης των δασικών πυρκαγιών.

Επισκέφτηκε επίσης τα γραφεία του Συνεταιρισμού ΘΕΣΓΗ, όπου συνομίλησε με το προσωπικό και ανέλυσε τις θέσεις της κυβέρνησης αλλά και τις θεσμικές τομές, στις οποίες έχει προχωρήσει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, αναφορικά με την αναβίωση των συνεταιρισμών.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας