Κι όμως… Δεν κερνούσε υποψήφιος! (ΦΩΤΟ)

Μεγάλη μάζωξη χθες βράδυ στο Barley για να γιορτάσουμε ένα απ’ τα καλύτερα και πιο αγαπητά παιδιά στη Λάρισα!

Όχι, δεν κατεβαίνει υποψήφιος (σ’ αυτές τις εκλογές…) ο γνωστός Λαρισαίος πολιτικός μηχανικός Κώστας Κουλώτσιος αλλά δεν παρέλειψε και φέτος να κεράσει τους φίλους του και να γιορτάσει μαζί τους την ονομαστική του εορτή. Ειδικά φέτος ο «Κουλ» είχε και ιδιαίτερους λόγους για να… πανηγυρίζει!

Έξι υποψήφιοι ήταν μεταξύ άλλων στη μεγάλη παρέα: Στέλιος Δημότσιος και Βασίλης Μπανταβής στην Περιφέρεια με τον Αγοραστό, Χρήστος Τερζούδης, Φρόσω Χατζηκωνσταντίνου και Άννα Αγορογιάννη με την παράταξη Λάρισα Μπροστά για το δήμο Λαρισαίων και η Φωτεινή Τουρσουνίδου-Καλογήρου που είναι υποψήφια Σύμβουλος 2ης Κοινότητας Λάρισας επίσης με την Ρένα Καραλαριώτου.

Φυσικά κυριάρχησε στα τραπέζια η προεκλογική κουβέντα, με τις αναλύσεις, τα παρασκήνια, τις προβλέψεις και τα… πειράγματα για δήμο και Περιφέρεια να δίνουν και να παίρνουν μέχρι πολύ αργά το βράδυ… Πρώτα ευχήθηκαν όλοι στον εορτάζοντα που φρόντισε για το κάλεσμα για να ακολουθήσουν και οι ευχές προς τους υποψήφιους.

Ήταν μια όμορφη ανοιξιάτικη βραδιά στο λόφο του Φρουρίου, μια ωραία και χρήσιμη παρένθεση που λειτούργησε αγχολυτικά μετά από τόσο προεκλογικό τρέξιμο… Να ‘ναι καλά αυτό το λεβεντόπαιδο ο Κώστας Κουλώτσιος! Να που τελικά δεν κερνούν μόνο οι υποψήφιοι αυτό το διάστημα…

Δείτε επίσης

Βρείτε μας