Στο Γηροκομείο και στις συνοικίες του Προφήτη Ηλία και του Αγίου Θωμά ο Νίκος Γαμβρούλας

Στο Γηροκομείο βρέθηκε σήμερα το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων Νίκος Γαμβρούλας και στελέχη της Ορμής Ανανέωσης. Σκοπός της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση του συνδυασμού, σχετικά με τη λειτουργία και τις ανάγκες του Γηροκομείου, αλλά και η παρουσίαση των στόχων και των προτεραιοτήτων της Ορμής Ανανέωσης.

Το κλιμάκιο συνομίλησε με τους ηλικιωμένους και το προσωπικό και συζήτησε σε βάθος με τον Διευθυντή κ. Παύλο Τσούμα για την λειτουργία και τα προβλήματα της Δομής. «Είναι άμεση ανάγκη, όλοι οι φορείς της πόλης να επικεντρωθούν στα ζητήματα του Γηροκομείου και να διερευνήσουν κάθε πιθανό τροπο, ώστε οι ανάγκες χρηματοδότησης που υπάρχουν, να καλύπτονται επαρκώς. Ειδάλλως είναι ορατός ο κίνδυνος, το Γηροκομείο της Λάρισας να σταματήσει την λειτουργία του, με ότι αυτό συνεπάγεται για την πόλη μας. Εμείς από την μεριά μας, δεσμευόμαστε πως θα σταθούμε δίπλα στην τρίτη ηλικία και θα πιέζουμε διαρκώς, κάθε εμπλεκόμενο φορέα, ώστε να στην πόλη μας να συνεχιστεί και να αναβαθμιστεί η λειτουργία του Γηροκομείου», τόνισε ο Νίκος Γαμβρούλας.

Στην συνέχεια, τα στελέχη της Δημοτικής κίνησης επισκέφτηκαν καταστήματα και συνομίλησαν με κατοίκους στην συνοικία του Προφήτη Ηλία, για να βρεθούν αμέσως μετά στην συνοικία του Αγ. Θωμά, όπου κατέγραψαν προβλήματα και ανάγκες της περιοχής. «Θα περπατήσουμε κάθε συνοικία, γειτονιά και χωριό, για να ενημερωθούμε αναλυτικά για όλα τα προβλήματα και τις ανάγκες των περιοχών αυτων. Πιστεύουμε πως η πόλη μας δεν σταματάει στο κέντρο της! Ο Δήμος μας οφείλει να προσέξει και να αναβαθμίσει τις συνοικίες του, καθώς υπάρχουν πολλά και σημαντικά προβλήματα που θα πρέπει άμεσα να επιλυθούν σε αυτές», επεσήμανε ο Νίκος Γαμβρούλας.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας