Άξιος ο διάδοχος! Στο γραφείο του Νίκου Λιούπα ο Ευθύμης Ρεντζιάς

Με ύψος 2 μέτρα και 12 εκατοστά, εδώ κι αν μιλάμε για… υψηλή επίσκεψη!

Τον Ευθύμη Ρεντζιά υποδέχθηκε προ ημερών στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού, Νεολαίας και Τουρισμού και εκ νέου υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Κώστα Αγοραστού, Νίκος Λιούπας.

Οι δυο τους συζήτησαν για θέματα αθλητισμού γενικά αλλά και για όλες τις αθλητικές διοργανώσεις που επίκεινται στη Θεσσαλία το επόμενο διάστημα. Ο πρώην διεθνής καλοθοσφαιριστής και προκάτοχος του Λιούπα σε θέματα αθλητισμού εξήρε τον διάδοχο του για τη συνέχεια στο έργο που γίνεται από την Περιφέρεια και δήλωσε πρόθυμος να συνεισφέρει στο κομμάτι της προβολής, όπου και όποτε χρειαστεί. Άλλωστε ως πρεσβευτής του ΝΒΑ στην Ευρώπη και με το όνομα του να είναι γνωστό όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες και την Αμερική, ο Ρεντζιάς μπορεί και θέλει να συνεχίσει να διαφημίζει την πιο αθλητική Περιφέρεια της χώρας!

Ο δε Νίκος Λιούπας ως γυμναστής και υπεύθυνος ακαδημιών ποδοσφαίρου, αν μη τι άλλο έχει την απαραίτητη γνώση και -κυρίως – την αγάπη για το αντικείμενο προκειμένου να πάει ο αθλητισμός ακόμη πιο ψηλά στη Θεσσαλία.

 

Δείτε επίσης

Βρείτε μας