Κρίκης κατά δημοτικής Αρχής για τη νομιμοποίηση της κάνναβης

Δήλωση πραγματοποίησε ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων με την Λαϊκή Συσπείρωση, Πέτρος Κρίκης, σχετικά με την νομιμοποίηση της κάνναβης. Αναλυτικά:

«Την απενοχοποίηση της κάνναβης ως δήθεν ευεργετικής και τις ορέξεις των κολοσσών της φαρμακοβιομηχανίας που επενδύσουν στη χώρα μας, ανέδειξαν μετά «βαΐων και κλάδων» στο χθεσινό 1ο φόρουμ για την φαρμακευτική κάνναβη που έγινε στο «κτήριο Κατσίγρα» στελέχη της κυβέρνησης, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιοι ευρωβουλευτές, μεγιστάνες του πλούτου και επιχειρηματικοί όμιλοι.

Μεταξύ των θιασωτών του εγχειρήματος ο δήμαρχος κ. Καλογιάννης και τα στελέχη της δημοτικής αρχής Λάρισας, όπως και στελέχη της περιφερειακής αρχής Θεσσαλίας, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ.α. Όλοι τους ρίχνοντας «νερό στο μύλο» της ευρωενωσιακής και κυβερνητικής πολιτικής, συμμετείχαν στην «εκστρατεία» για τη διαφήμιση των «υγιεινών» και «ωφέλιμων» ιδιοτήτων της, ώστε να ενισχυθεί η προσπάθεια νομιμοποίησης της στη συνείδηση του λαού και κυρίως της νεολαίας, ύστερα και από την διαμόρφωση του κατάλληλου νομοθετικού πλαισίου από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια προσπάθεια που αποσκοπεί, μέσω του διαχωρισμού σε «σκληρά» και «μαλακά», στην άνοδο της κερδοφορίας «νόμιμα» ή παράνομα αυτών που εμπορεύονται την κάνναβη, αλλά κυρίως στην εξασφάλιση του κοινωνικού ελέγχου της νέας γενιάς μέσα από τη διάδοση των ναρκωτικών.

Η Λαϊκή Συσπείρωση που στηρίζεται από το ΚΚΕ, καλεί το λαό και τη νεολαία της πόλης να τους γυρίσει την πλάτη και να τους τιμωρήσει στην κάλπη του Μαΐου. Γιατί πέρα από τα ωραία λόγια και τα «οράματα 15ετίας» της δημοτικής αρχής, βρίσκονται οι πράξεις τις, που είναι «αέρας στα πανιά» της ναρκωκουλτούρας ως κάτι μάλιστα το «προοδευτικό» για τη νεολαία, αλλά κυρίως ως μια πολύ κερδοφόρα δραστηριότητα για τους επιχειρηματικούς ομίλους.

Για εμάς «όμορφη πόλη» είναι εκείνη που έχει μέτωπο απέναντι στη ναρκωκουλτούρα, που δεν έχει παιδιά στην εξάρτηση, που εξασφαλίζει όλες τις προϋποθέσεις στη νεολαία για δωρεάν άθληση, για ελεύθερη πρόσβαση στον πολιτισμό και την πολιτιστική δημιουργία, μακριά και ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, χωρίς αστερίσκους και ναι μεν, αλλά».

Δείτε επίσης

Βρείτε μας