Ο ΚΥΡΙΟΣ πρόεδρος στο πλευρό του Καλογιάννη – Με κύρος και δυναμική ο Δημήτρης Τάχος στη μάχη των δημοτικών εκλογών

Δεξί χέρι του δημάρχου Λαρισαίων καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας του… Ήξερε ποιον διάλεγε για πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου ο Απόστολος Καλογιάννης!

Ενωτικός και (γι’ αυτό) αγαπητός σε όλο το φάσμα των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου Λάρισας, ο Δημήτρης Τάχος αν μη τι άλλο έχει καταφέρει ως πρόεδρος του σώματος να κερδίσει την εκτίμηση όλων των συναδέλφων του. Κι αυτό χάρη στην ικανότητα, τη μαεστρία του να διαχειρίζεται ακόμη και τις πιο «φορτισμένες» εντός της αιθούσης στιγμές με ψυχραιμία αλλά και δικαιοσύνη έναντι όλων.

Τώρα ο Αρχιτέκτων Μηχανικός στο επάγγελμα συμμετέχει σε μία ακόμη εκλογική μάχη, με το σλόγκαν του να είναι «Μαζί αλλάζουμε την πόλη». Και είναι βέβαιο ότι αποτελεί ένα από τα πιο «βαριά χαρτιά» για τη Συμπαράταξη Λαρισαίων, στη δημιουργία άλλωστε της οποίας στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές είχε παίξει καθοριστικό ρόλο.

Το βέβαιο είναι πως ο Δημήτρης Τάχος είναι από τις υποψηφιότητες που ανεβάζουν ψηλά τον πήχη στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ρίξτε μια ματιά στο πλούσιο βιογραφικό του:

Ο Δημήτρης Τάχος γεννήθηκε στο Νέο Περιβόλι Λάρισας, φοίτησε στο 2ο γυμνάσιο/λύκειο (τότε εξατάξιο) Αρρένων Λάρισας. Στη Βενετία της Ιταλίας φοίτησε και πήρε το πτυχίο αρχιτεκτονικής το 1981 με διπλωματική εργασία και θέμα «Αναστύλωση-Ανακαίνιση Μνημείων & Διατηρητέων Κτιρίων», όπου και εργάστηκε μέχρι το 1990.
Έγινε μέλος της Icomos, διεθνούς οργάνωσης για την προστασία μνημείων της UNESCO. Μέλος διάφορων συλλόγων και φορέων για την προστασία του περιβάλλοντος (WWF). Υπήρξε μέλος της οργανωτικής επιτροπής του 10ου συνέδριου του Πανελ. Συλ. Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ). Πρόεδρος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων νομού Λάρισας στο διάστημα 1995-2003 και μέλος της Πανελλήνιας Αντιπροσωπείας Ένωσης Αρχιτεκτόνων από το 1995 έως το 2004. Μέλος της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Αρχιτεκτονικού Ελέγχου Θεσσαλίας.
Μέλος της αντιπροσωπείας του Τ.Ε.Ε. Κ.Δ. Θεσσαλίας από το 2003-2014 και μέλος της Διοικ.Επιτροπής του Τ.Ε.Ε. Κ.Δ. Θεσσαλίας 2012-2013. Από το Σεπτέμβριο του 2014 είναι Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Λαρισαίων έως και τώρα. Είναι παντρεμένος με την Paola Castellet και έχει δύο γιους, τον Κάρλο και τον Άκη. Μένει στη Λάρισα στη συνοικία Χαραυγή.

Β.Β.

Δείτε επίσης

Βρείτε μας