Στην αντεπίθεση η Ρένα Καραλαριώτου: «Ο κ. Καλογιάννης δεν λέει κουβέντα για την “ταμπακέρα”»

«Στους πολίτες της Λάρισας αξίζει μια καλύτερη δημοτική αρχή» –  Η απάντηση της υποψήφιας δημάρχου Λαρισαίων κ. Ρένας Καραλαριώτου «στη μη απάντηση του απερχόμενου δημάρχου, κ.Καλογιάννη για τις απευθείας αναθέσεις στον Δήμο Λαρισαίων» τονίζει χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της η κ. Καραλαριώτου.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Η απάντηση του απερχόμενου δημάρχου στις τεκμηριωμένες καταγγελίες μας για απευθείας αναθέσεις ύψους άνω του 1,5 εκατ. ευρώ, μόνον από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, ουσιαστικά μας επιβεβαιώνει.

Ο κ. Καλογιάννης δεν αρνείται ότι έκανε απευθείας αναθέσεις. Δεν αρνείται ότι άλλα έλεγε ως υποψήφιος δήμαρχος, πριν εκλεγεί το 2014 κι άλλα πράττει ως δήμαρχος.

Με τις γενικόλογες αναφορές του περί διαφάνειας, ουσιαστικά «πετά την μπάλα στην εξέδρα» και προσπαθεί να αποφύγει να απαντήσει επί της ουσίας, ενώ «βαφτίζει» πόλωση του προεκλογικού κλίματος την τεκμηριωμένη κριτική που του ασκούμε στο πλαίσιο του θεσμικού μας ρόλου.

Στους πολίτες του Δήμου Λαρισαίων αξίζει μια καλύτερη δημοτική αρχή. Στους πολίτες του Δήμου Λαρισαίων αξίζει μια νέα, αποτελεσματική Διοίκηση, που θα διοικεί με διαφάνεια, αξιοκρατία και σεβασμό στα χρήματα των δημοτών.»

Δείτε επίσης

Βρείτε μας